Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Cyprien Iov, unul dintre cei mai populari umoristi din Franta: Romanii sunt considerati hoti pentru ca oamenii confunda romii cu romanii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cyprien Iov, unul dintre cei mai populari umoristi din Franta: Romanii sunt considerati hoti pentru ca oamenii confunda romii cu romanii

Cyprien Iov are peste sase milioane de abonati pe canalul sau de YouTube si, la 24 de ani, este unul dintre cei mai populari umoristi din Franta, scrie Roumanie. com. continuă pe Hotnews

VIDEO Calvin Harris si Big Sean au lansat videoclipul piesei Open Wide. Cum suna una dintre cele mai asteptate colaborari ale toamnei

DJ-ul Calvin Harris, unul dintre cei mai apreciati artisti ai momentului, si cunoscutul rapper Big Sean si-au unit fortele si.

VIDEO Francezul Abidal invins de doua ori cancerul, dar acum a ajuns la finalul unui capitol important din viata lui

Francezul Eric Abidal este unul dintre cei mai puternici luptatori care au activat in lumea fotbalului si arefuzat sa se dea invins in fata unei boli crunte.

VIDEO Francezul Abidal a invins de doua ori cancerul, dar acum a ajuns la finalul unui capitol important din viata

Francezul Eric Abidal este unul dintre cei mai puternici luptatori care au activat in lumea fotbalului si arefuzat sa se dea invins in fata unei boli crunte.

Unul dintre liderii separatistilor din estul Ucrainei sustine ca gruparea pe care o conduce ar detine un focos nuclear

Unul dintre liderii separatistilor din estul Ucrainei afirma ca gruparea pe care o conduce ar detine o focoasa nucleara. Stirea transmisa de portalul ucrainean censor. net, preluata de site-ul deschide. md de la Chisinau, face referire la Nicolai Kozitin, cel care sustine acest fapt. Focoasa nucleara ar avea drept provenienta fostul arsenal strategic al Ucrainei.

Primul dintre cei 14 prezidentiabili care a votat

Primul dintre cei 14 candidati la fotoliul de presedinte al Romaniei care a votat, duminica, in primul tur al alegerilor este Gheorghe Funar. Acesta si-a pus stampila pe buletinul de vor la cateva minute dupa ora 07. 00, atunci cand toate sectiile de votare din Romania si-au deschis portile.

Cei mai noi votanti din Romania

Cei mai noi votanti dinRomania unt 527 de tineri care au implinit varsta de 18 ani chiar duminica, in ziua primului tur al alegerilor prezidentiale. in consecinta, ei pot participa la vot, potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog.

Cei mai bogati bistriteni care si-au crescut averea prin contractele cu statul, premiati la Topul Firmelor

Joi dupa-masa, Hotelul Metropolis a gazduit cea de-a XXI-a editie a Topului Firmelor, unde au fost premiati cei mai bogati bistriteni. Pe langa marile companii bistritene care au crescut intr-o piata reala si competitiva, au mai fost premiate si firmele de casa ale Primariei Bistrita sau ale Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, care si-au sporit veniturile din contractele cu statul.

Tim Cook, seful Apple: Sunt mandru de faptul ca sunt gay. E unul dintre darurile cele mai frumoase pe care le-am primit de la Dumnezeu

Tim Cook, CEO-ul Apple, a confirmat in premiera in mod public ca este gay si spune ca e foarte mandru de acest lucru. El adauga ca a facut dezvaluirea fiindca vrea ca cei care sunt gay, dar nu au curaj sa spuna public, sa fie incurajati sa accepte ceea ce sunt si sa nu se mai simta marginzalizati.

Cei mai cunoscuti paraziti cu care posibil sa locuiesti in casa

Vrei-nu vrei, in casa ta pot salaslui o multime de paraziti, iar unii dintre ei sunt destul de periculosi si iti pot afecta sanatatea. Afla mai jos cum sa scapi de insectele nedorite. Acarienii .

Sapte dintre cei opt indici BVB deschid in crestere

Sapte dintre principalii indici bursieri de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au deschis in crestere sedinta de tranzactionare de astazi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )