Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai buni. Politistii bihoreni au ocupat primele trei locuri la campionatul de tenis al MAI

Adevărul Adevărul,
Cei mai buni. Politistii bihoreni au ocupat primele trei locuri la campionatul de tenis al MAI

Cei trei politisti din Bihor care au participat la etapa finala a Campionatului de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne MAI), desfasurata in perioada 5-9 septembrie la Oradea, au terminat competitia pe primele trei pozitii. continuă pe Adevărul

Campanie de colectare selectiva in scoli. Cei mai buni reciclatori, vor fi premiati cu tabere tematice

Campania de colectare a deseurilor electrice si bateriilor uzate Baterel si Lumea Non-E revine in anul scolar 2016-2017 sub deviza Start la reciclare, start la premii! si promite noi premii pentru unitatie de invatamant, dar si pentru elevi. Cei mai buni reciclatori ai anului trecut au fost premiati cu excursii la Predeal si Italia, in vara ce tocmai s-a incheiat.

ISU Hunedoara si-a premiat cei mai buni pompieri si paramedici din 2016. Care au fost cele mai grele misiuni

Cei mai eficienti pompieri si paramedicii hunedoreni in anul 2016 au fost premiati, marti, cu ocazia celebrarii de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a Zilei pompierilor din Romania.

Avem cei mai slabi lideri politici din ultimii 20 de ani

Lucrurile vor merge si mai prost in Romania, in conditiile in care tara noastra are cei mai slabi lideri din ultimii 20 de ani, a declarat astazi Victor Ponta, potrivit Antena 3. ro.

in anii 90 era unul dintre cei mai iubiti prezentatori de stiri. Cum arata astazi Radu Cosarca

In anii90 Radu Cosarca era unul dintre cei mai iubiti si apreciati perezentatori de stiri. Milioane de oameni se uitatu seara de seara la Observatorul pe care il prezenta alaturi de.

Germania, tara cu cei mai multi imigranti. in 2015 erau peste 17,1 milioane

In Germania, peste un milion de persoane originare din Siria ar fi ajuns in ultimul an. in anul 2015, numarul imigrantilor era de 17,1 milioane. Germania este una din tarile care a primit cei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )