Libnet.ro
UNICEF

16:01

Cei mai nesanatosi pantofi pentru picioarele tale

Antena3 Antena3,
Cei mai nesanatosi pantofi pentru picioarele tale

Doamnelor, cu siguranta va plac pantofii si, mai mult ca sigur, urmariti ce se poarta. Sunteti gata sa va sacrificati pentru o pereche de pantofi cu toc cui sau pentru una cu platforme? Sau sunteti, mai degraba. continuă pe Antena3

Topul domeniilor in care lucreaza cei mai multi romani

Romania are oficial peste 5,13 milioane de salariati si peste 5,6 milioane de contracte individuale de munca active, inregistrate de catre 470. 000 angajatori. Wall-Street. ro iti prezinta topul domeniilor in care sunt angajati cei mai multi romani,.

De ce copiii din Olanda sunt cei mai fericiti din lume

Daca v-ati intrebat vreodata care copii sunt cei mai fericiti din lume, va spunem noi: copiii olandezi. Cel putin asa reiese dintr-un raport UNICEF. Iata si de ce. Au parintii printre cei mai fericiti din.

Cei mai buni magicieni din Romania isi dau intalnire in week-end la Sibiu

Sibiu Magic Week-end aduce pe 18 si 19 octombrie in fosta capitala culturala europeana unii dintre cei mai buni magicieni din Romania.

Anul trecut si-au dat demisia 20.500 de romani. Cei mai multi au intre 35-44 de ani

In anul 2012, circa 6 someri din 10 aveau experienta in munca lucrasera inainte de a intra in somaj) . Dintre cei 6, jumatate erau barbati, iar 4 locuiau la oras. Unul din cei 6 someri avea studii liceale inclusiv treapta I), se arata intr-o cercetare statistica obtinuta de HotNews. Din cei 6 someri despre care discutam 3 au fost concediati, iar cate unul si-a pierdut jobul prin terminarea contractului temporar de munca, falimentul firmei la care lucrau si respectiv prin demisie.

O dorinta indeplinita! Surpriza pe care unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din lume i-a facut unei fane

Solistul trupei Bon Jovi a pasit din nou spre altar. Nu pentru a se casatori, ci pentru a ii face o surpriza de neuitat uneia dintre cele mai infocate fane ale sale. in varsta de 34 de ani, Branka Delic il.

O dorinta indeplinita. Surpriza pe care unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din lume i-a facut-o unui fan

Solistul trupei Bon Jovi a pasit din nou spre altar. Nu pentru a se casatori, ci pentru a ii face o surpriza de neuitat uneia dintre cele mai infocate admiratoare ale sale. in varsta de 34 de ani, Branka Delic.

Islanda, tara cu cei mai multi scriitori din lume

In Islanda e greu sa nu te intalnesti cu un scriitor. Cu o populatie de circa 300. 000 de cetateni, Islanda cunoaste in vremurile actuale un adevarat boom al cartilor, avand mai multi scriitori, mai multe carti publicate, precum si mai multe carti citite, pe cap de locuitor, decat oriunde in alta parte a lumii, noteaza BBC.

Ucraina, cel mai periculos adversar pentru Romania

A spus-o deja Mircea Lucescu si datele statistice intaresc afirmatiile reputatului antrenor roman. Ucraina este in acest moment cel mai periculos adversar pe care nationala Romaniei il poate intalni in barajul pentru Cupa Mondiala.

Ministrul Chitoiu: Anul viitor vor fi mai multi bani pentru Sanatate

Banii alocati pentru Sanatate vor fi mai multi anul viitor spre deosebire de sumele acordate in acest an si ar putea sa se duca spre 5 puncte procentuale, a declarat, marti, ministrul Finantelor, Daniel.

(P)Microsoft Summit, 6-7 noiembrie in Bucuresti - De ce sunt tabletele cu Windows 8 cea mai buna solutie pentru un business?

In perioada 6-7 noiembrie, va asteptam la Microsoft Summit in Bucuresti, cel mai important eveniment de tehnologie si business al anului. Nume importante ale industriei la nivel international si experti locali vor analiza cele mai importante tendinte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )