Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cei 4 parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Hotnews Hotnews,
 Cei 4 parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Cei patru parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a decis vineri Biroul Judetean Permanent al organizatiei judetene. Biroul Judetean Permanent al Partidului Social Democrat Sibiu, compus din toti primarii si parlamentarii PSD Sibiu, intrunit vineri, a votat in unanimitate sustinerea motiunii de cenzura care va fi depusa luni impotriva Guvernului Sorin Grindeanu, se arata intr-un comunicat al PSD Sibiu. continuă pe Hotnews

Parlamentarii PSD Dambovita vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

PSD Dambovita, condus de presedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Tutuianu, a anuntat ca sustine deciziile luate de Comitetul Executiv National, iar parlamentarii membri ai filialei vor vota motiunea de cenzura, considerand-o singura solutie constitutionala in contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu, potrivit News. ro.

Catalin Ivan: in acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vor vota motiunea si este abia sambata dimineata

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca in acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vot vota motiunea de cenzura a social-democratilor impotriva propriului guvern.

Parlamentarii PSD Dambovita vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Organizatia PSD Dambovita, condusa de senatorul Adrian Tutuianu, a anuntat ca parlamentarii organizatiei vor sustine motiunea de cenzura initiata de Partidul Social Democrat si ALDE in contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Catalin Ivan anunta cati deputati PSD din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca 15 deputati social-democrati din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura pe care partidul o va depune impotriva Guvernului Grindeanu. in acest.

Surse: Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, au declarat vineri pentru News. ro. surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor ieseni nu doresc caderea actualului Executiv.

Surse: Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu

Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu, au declarat vineri surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor de Iasi nu doresc caderea Executivului.

Europarlamentarul Catalin Ivan: 15 parlamentari PSD din Moldova nu vor vota motiunea

Europarlamentarul Catalin Ivan a scris sambata, pe pagina sa de Facebook, ca In acest moment sunt cinsprezece deputati si senatori PSD din Moldova si nu numai, cu care am vorbit doar eu, care nu vor vota motiunea. Si este abia sambata dimineata.

Europarlamentarul Catalin Ivan: 15 deputati PSD din Moldova nu vor vota motiunea

Eurodeputatul Catalin Ivan sustine ca 15 deputati social-democrati din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura pe care partidul o va depune impotriva Guvernului Grindeanu .

Parlamentarii PSD Prahova vor sustine motiunea de cenzura impotriva lui Grindeanu pentru a repune lucrurile pe fagasul normal

Organizatia PSD din judetul Prahova a anuntat ca parlamentarii acesteia vor vota in favoarea motiunii de cenzura pe care PSD o formuleaza impotriva lui Sorin Grindeanu.

UDMR, de partea lui Dragnea in conflictul cu Grindeanu: Vor vota motiunea de cenzura, dar nu intra la guvernare

Liviu Dragnea a reusit sa obtina un sprijin extrem de important in conflictul sau cu Sorin Grindeanu. Surse politice au afirmat pentru Gandul ca UDMR va vota motiunea de cenzura impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )