Libnet.ro
UNICEF

16:45

Parlamentarii PSD Prahova vor sustine motiunea de cenzura impotriva lui Grindeanu pentru a repune lucrurile pe fagasul normal

România Liberă România Liberă,
Parlamentarii PSD Prahova vor sustine motiunea de cenzura impotriva lui Grindeanu pentru a repune lucrurile pe fagasul normal

Organizatia PSD din judetul Prahova a anuntat ca parlamentarii acesteia vor vota in favoarea motiunii de cenzura pe care PSD o formuleaza impotriva lui Sorin Grindeanu. continuă pe România Liberă

Parlamentarii PSD Dambovita vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

PSD Dambovita, condus de presedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Tutuianu, a anuntat ca sustine deciziile luate de Comitetul Executiv National, iar parlamentarii membri ai filialei vor vota motiunea de cenzura, considerand-o singura solutie constitutionala in contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu, potrivit News. ro.

Parlamentarii PSD Dambovita vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Organizatia PSD Dambovita, condusa de senatorul Adrian Tutuianu, a anuntat ca parlamentarii organizatiei vor sustine motiunea de cenzura initiata de Partidul Social Democrat si ALDE in contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Parlamentarii PSD Prahova vor vota impotriva lui Sorin Grindeanu: Il sustinem pe Dragnea pentru a repune lucrurile pe fagasul normal

PSD Prahova a transmis, printr-un comunicat de presa, ca va sustine motiunea de cenzura impotriva premierului Sorin Grindeanu, pentru a nu batjocori votul romanilor din decembrie, pentru ca lumea a votat partidul, nu uninominal. De asemenea, parlamentarii prahoveni il vor sustine pe Dragnea pentru a repune lucrurile si actul guvernarii pe fagasul normal.

Cei 4 parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Cei patru parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a decis vineri Biroul Judetean Permanent al organizatiei judetene. Biroul Judetean Permanent al Partidului Social Democrat Sibiu, compus din toti primarii si parlamentarii PSD Sibiu, intrunit vineri, a votat in unanimitate sustinerea motiunii de cenzura care va fi depusa luni impotriva Guvernului Sorin Grindeanu, se arata intr-un comunicat al PSD Sibiu.

Traian Basescu, liderul PMP: Nu vom sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. PSD a facut o mare porcarie; sa si-o rezolve singuri

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat vineri, pentru News. ro, ca parlamentarii Partidului Miscarea Populara nu vor sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, iar social-democratii trebuie sa-si rezolve singuri aceasta porcarie.

Surse: Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, au declarat vineri pentru News. ro. surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor ieseni nu doresc caderea actualului Executiv.

Catalin Ivan: in acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vor vota motiunea si este abia sambata dimineata

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca in acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vot vota motiunea de cenzura a social-democratilor impotriva propriului guvern.

Catalin Ivan anunta cati deputati PSD din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca 15 deputati social-democrati din Moldova nu vor vota motiunea de cenzura pe care partidul o va depune impotriva Guvernului Grindeanu. in acest.

Cum se pregatesc pesedistii pentru motiunea de cenzura impotriva propriului Guvern: Au fost obligati sa-si suspende deplasarile si sa-si anuleze concediile

Parlamentarii social-democrati s-au asigurat ca vor fi prezenti la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, anulandu-si concediile si deplasarile in strainatate, a declarat, vineri, deputatul Ioan Dirzu, citat de Mediafax.

Surse: Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu

Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu, au declarat vineri surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor de Iasi nu doresc caderea Executivului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )