Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cel mai ambitios plan al lui Elon Musk: Neuralink vrea implanturi cerebrale umane in 2021

Playtech Playtech,
Cel mai ambitios plan al lui Elon Musk: Neuralink vrea implanturi cerebrale umane in 2021

Neuralink, compania misterioasa de implanturi neuronale a lui Elon Musk, ar putea fi gata sa experimenteze pe creierul uman cat mai curand, in acest an. Anuntul vine de la insusi Musk, care a. continuă pe Playtech

Elon Musk a explicat de ce aceasta maimuta are un implant Neuralink in creier

Elon Musk sustine ca unul dintre startup-urile sale ar avea o maimuta cu un implant in creier care ii permite sa joace jocuri video. Cel mai bogat om din lume spune ca este o maimuta.

E timpul: Elon Musk a anuntat ca scrie o carte

Miliardarul sud-african Elon Musk a anuntat sambata ca scrie o carte despre Tesla si SpaceX, cele mai mari companii ale sale, relateza Business Insider.

Anuntul Tesla care duce Bitcoin la un nou record: cum le-a dat Elon Musk sperante investitorilor

Tesla e un constructor cu greutate in industrie, iar Elon Musk e unul dintre oamenii care misca lucrurile in directia dorita de fiecare data. Iar Bitcoin fix de asta avea nevoie. Tesla are.

Valoarea criptomonedei Dogecoin a crescut cu aproape 70%, dupa ce Elon Musk a scris despre ea pe Twitter

Criptomoneda Dogecoin a crescut cu aproape 70% joi, dupa doua postari pe Twitter ale miliardarului Elon Musk, la doua zile dupa ce anuntase ca va lua o pauza de pe reteaua sociala.

Ludovic Orban: Vom relua demersul de revocare a Avocatului Poporului in cel mai scurt timp posibil

Actuala majoritate parlamentara pare hotarata sa o schimbe pe Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Ludovic Orban a declarat luni ca acest proces va fi reluat in cel mai scurt timp posibil, fara sa.

Cel mai mare site de imobiliare din Romania, pe mana hackerilor: cat de mare e problema pentru toti clientii

Cel mai mare site de imobiliare din Romania s-a confruntat cu o uriasa bresa de securitate. Se pare ca datele clientilor ar fi ajuns pe mana hackerilor. Cel mai mare site de imobiliare din.

Orban, despre revocarea Avocatului Poporului: in cel mai scurt timp posibil Ce spune despre revocarea lui Florin Iordache de la sefia Consiliului Legislativ

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune, despre demersurile liberalilor pentru revocarea Avocatului Poporului, Renate Weber, ca vor fi facute in cel mai scurt timp posibil, insa decizia depinde si de partenerii de guvernare.

VIDEO HotSport 1: Ianis Hagi, Simona Halep, Dinamo vs FCSB, care este cel mai sportiv oras al lumii

Rezumatul saptamanii din sport: Ianis Hagi a asigurat victoria pentru Glasgow Rangers; aventura Simonei Halep la turneul Gippsland Trophy, pregatitor pentru Australian Open; cum s-a terminat derby-ul Dinamo vs FCSB; care este cel mai sportiv oras al lumii.

IFFHS: Cristiano Ronaldo, cel mai valoros jucator european al deceniului 2011-2020

Portughezul Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai valoros jucator european al deceniului 2011-2020 de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Coreea de Sud investeste 43,2 miliarde dolari pentru cel mai mare parc eolian offshore

Coreea de Sud intentioneaza sa investeasca 48. 500 miliarde woni 43,2 miliarde de dolari) pentru a construi pana in 2030 cel mai mare parc eolian offshore din lume, ca parte a eforturilor de a accelera o redresare prietenoasa cu mediul in urma pandemiei de coronavirus Covid-19).

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )