Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, Ilie Vonica, a murit dupa ce s-a aruncat de pe casa. El era implicat in dosarul retetelor false

Hotnews Hotnews,
 Cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, Ilie Vonica, a murit dupa ce s-a aruncat de pe casa. El era implicat in dosarul retetelor false

Ilie Vonica, patronul clinicii Polisano, cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, a murit dupa ce s-a aruncat de la unul din etajele superioare ale casei sale din Sibiu, transmite Digi 24. Vonica era implicat in dosarul deconturilor ilegale de medicamente. Voica este proprietarul grupului Polisano, din care face parte si lantul de farmacii Reteta, la care luna trecuta au avut loc perchezitii in dosarul retelor false, in care au fost arestate ulterior noua persoane suspectate de evaziune fiscala, spalare de bani, inselaciune, fals intelectual si uz de fals, infractiuni prin care au creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei. continuă pe Hotnews

Cel mai bogat om din Sibiu, Ilie Vonica, a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul casei sale: El era implicat in dosarul retetelor false

Ilie Vonica, patronul clinicii Polisano si cel mai bogat om din Sibiu, a murit dupa ce s-a aruncat, marti, de pe terasa casei sale din municipiu. Omul de afaceri a murit la spital, medicii nemaiputand sa-l.

SINUCIDERE in dosarul retetelor false. Milionarul in euro Ilie Vonica, patronul farmaciilor Reteta, a lasat o scrisoare de adio. Frauda: 3,5 mil. euro

Cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, Ilie Vonica, a lasat o scrisoare in care isi explica gestul sinucigas. Omul de afaceri a fost gasit inconstient de echipajele SMURD in fata casei sale si a murit la.

Actiunile europene au inchisla cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani, sustinute de datele favorabile referitoare la industria prelucratoare din China .

Imperiul Contraataca (Star Wars), declarat cel mai bun film din toate timpurile de revista Empire

Imperiul Contraataca / Star Wars: The Empire Strikes Back, al doilea lungmetraj din franciza SF Razboiul stelelor, regizat de George Lucas in 1980, a fost desemnat cel mai bun film din toate timpurile intr-un clasament realizat de revista Empire .

David Villa, cel mai bun golgheter din istoria Spaniei, paraseste Europa

David Villa, cel mai bun marcator din istoria nationalei Spaniei, a anuntat ca se va desparti de culbul Atletico Madrid, alaturi de care a castigat campionatul Spaniei si a jucat finala Ligii Campionilor in sezonul 2013-2014.

Ilie Vonica, cel mai bogat sibian, s-a sinucis

Proprietarul grupului Polisano, Ilie Vonica, a carui firma este implicata in dosarul retetelor false pentru bolnavii de cancer, s-a sinucis, marti, aruncandu-se de la balconul locuintei sale din Sibiu.

Ilie Vonica, cel mai bogat sibian, a incercat sa se sinucida

Ilie Vonica, sotul Ioanei Vonica, arestata in urma scandalului retetelor oncologice, a incercat sa se sinucida in aceasta dimineata, aruncandu-se de la etajul locuintei sale.

Ilie Vonica, cel mai bogat sibian, sotul Ioanei Vonica, arestata in scandalul retetelor oncologice, a incercat sa se sinucida

Ilie Vonica, sotul Ioanei Vonica arestata in urma scandalului retetelor oncologice, a incercat sa se sinucida in aceasta dimineata, aruncandu-se de la etajul locuintei sale.

Euro, in cel mai puternic declin din ultimele patru luni

Moneda unica europeana a inregistrat, in mai, pe pietele externe, cel mai puternic declin lunar din ianuarie, raportat la dolar, pe fondul speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va lua noi masuri de stimulare economica. Potrivit asteptarilor, BCE va anunta, dupa reuniunea de politica monetara programata pentru 5 iunie, un pachet de masuri menite sa combata deflatia si sa sustina cresterea economica.

Rat: Aveam nevoie de acest meci! Ce spune despre cel mai tanar tricolor din istorie

Turneul de pregatire din Elvetia a inceput cu o victorie pentru Romania, tricolorii impunandu-se cu 1-0 la partida cu Albania. Razvan Rat considera ca echipa nationala avea nevoie de acest meci pentru a lega mai bine jocul si pentru ca jucatorii sa se cunoasca intre ei, avand in vedere ca Piturca a selectionat mai multi jucatori din randul juniorilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )