Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai bogat patron din Liga 1 pune Steaua la zid: Sa le fie rusine. Despre MM: Acel profitor al fotbalului

Online Sport Online Sport,
Cel mai bogat patron din Liga 1 pune Steaua la zid: Sa le fie rusine. Despre MM: Acel profitor al fotbalului

Ioan Niculae, patronul de la Astra Giurgiu, a atacat in termeni duri prestatia Stelei din meciu direct de sambata, si nu numai. continuă pe Online Sport

Cel mai bogat patron din Liga 1 e dezamagit

Ioan Niculae, patronul celor de la Astra Giurgiu, a fost dezamagit de atitudinea jucatorilor sai in meciul pierdut miercuri seara cu Steaua, 3-1.

Unde poti patina in Bucuresti. Vezi in text unde este cel mai mare patinoar din oras si cat costa intrarea

Bucurestenii care nu pleaca de sarbatori la munte la ski pot face miscare si se pot bucura de iarna alaturi de cei mici pe patinoarele amenajate in marile parcuri si mall-urile din Capitala. Cel mai mare patinoar in aer liber se afla in parcul Cismigiu si are nu mai putin de 3000 mp. In parcul Titan, bucurestenii pot patina gratis, iar cei care se tem de temperaturile cu minus au la dispozitie cateva patinoare acoperite, in mall-uri.

Somajul din Marea Britanie, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului din Marea Britanie a scazut la 7,4% in perioada august - octombrie 2013, cel mai redus nivel din ultimii patru ani si jumatate, de la 7,6% in intervalul iulie - septembrie, anunta Oficiul National de Statistica de la Londra.

Cat valoreaza Mos Craciun, cel mai puternic brand din lume.

Cum ajunge Mos Craciun la toti copiii din lume, intr-o singura noapte? Cum incape mosul cel rotofei pe horn? Si de ce seamana mosul asa de tare cu bunicul? Daca ati trecut de varsta acestor intrebari si stiti cat de important este mosul pentru comert, probabil ca v-ati intrebat si cat valoreaza brandul Mos Craciun. Ei bine, compania londoneza Brand Finance, speicalizata in evaluari de marci comerciale, a gasit raspunsul la aceasta intrebare, in urma unui studiu. Este cel mai scump brand .

Cel mai bogat om din sat

As vrea sa va vorbesc despre lelita copilariei mele. Inchid ochii si o vad: uscata, cu opinci in picioare, catrinta stransa bine pe corp, cojocel de miel si broboada de lana. E ora 10. 30 dimineata. Ziua lelitei a inceput undeva pe la ora 4. S-a trezit, s-a spalat, si-a spus rugaciunea, si-a pus broboada si a plecat in grajd sa mulga vacile.

Dan Roman trebuie sa se opereze in strainatate. Cheta pentru cea mai grava accidentare din Liga 1

Dan Roman, jucatorul de la Gaz Metan Medias care si-a fracturat glezna in urma unei intrari criminale a lui Ciprian Dinu FC Botosani), se afla in imposibilitatea de se face bine in Romania. El trebuie sa apeleze la o clinica din strainatate.

Cel mai puternic om din lume recunoaste: Cred ca aproape am murit de cel putin 15 ori in camera asta

Barack Obama a refuzat vineri sa dea crezare faptului ca 2013 a fost cel mai rau an pe care l-a cunoscut de la preluarea functiei in ianuarie 2009, in pofida esecurilor in politica externa si a problemelor crea.

Euro, la cel mai mare nivel din ultimele trei luni. Vezi cursul BNR

Cursul euro se apropie de un nou prag psihologic, 4,50 lei. Moneda nationala a pierdut teren, joi, pentru a treia zi consecutiv, atat in raport cu euro, cat si cu dolarul american. Banca Nationala a.

Cel mai mare scandal din istoria Turciei.

O vasta operatiune anticoruptie a politiei turce la Istanbul si Ankara a provocat un seism fara precedent in sanul puterii, sistemul AKP, instalat de premierul Erdogan in jurul partidului islamo-conservator pe care il conduce cu mana de fier de 12 ani, riscand sa se clatine. Arestarile operate privesc membrii anturajului sau, ancheta justitiei punand in evidenta o vasta afacere de coruptie si spalare de bani, cu ramificatii foarte politice. In Turcia se joaca un razboi pentru .

GfK: increderea consumatorilor germani a ajuns la cel mai ridicat nivel

Indicele privind increderea in randul consumatorilor germani a ajuns, luna aceasta, la cel mai ridicat nivel din aprilie 2007, a anuntat ieri compania de cercetare de piata GfK SE, transmite agentia Reuters, citata de Agerpres.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )