Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cel mai bun hairstylist din Romania. Concurs pentru profesionisti, jurizat de profesionisti!

Antena3 Antena3,
Cel mai bun hairstylist din Romania. Concurs pentru profesionisti, jurizat de profesionisti!

Concursul Cel Mai bun Hairstylist din Romania isi doreste sa dea o sansa stilistilor aflati la inceput de drum, dar si celor consacrati de a-si demonstra abilitatile profesionale. Concursul este unul echili. continuă pe Antena3

Cota de piata a Apple a fost de 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Cota de piata a Apple a scazut de 13,6% in trimestrul al doilea, dupa vanzarile de smartphone-uri la nivel global, reprezentand cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, informeaza Bloomberg.

Cota Apple pe piata smartphone-urilor a scazut in trimestrul doi la cel mai redus nivel din 2010

Cota Apple pe piata smartphone-urilor la nivel global a scazut in trimestrul al doilea la 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul.

Cota Apple pe piata smartphone-urilor a scazut in T2 la cel mai redus nivel din 2010

Cota de piata a Apple dupa vanzarile de smartphone-uri la nivel global a scazut in trimestrul al doilea la 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul cresterii in popularitate a.

Probleme la Apple? Cota pe piata smartphone-urilor scade la cel mai redus nivel din 2010

Cota de piata a Apple dupa vanzarile de smartphone-uri la nivel global a scazut in trimestrul al doilea la 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul cresterii in popularitate a.

El este cel mai PERICULOS om din lume. E un GENIU malefic. Ce poate construi cu mainile sale

El este cel mai periculos om din lume. in varsta de 31 de ani, Ibrahim al-Asiri este un cetatean saudit cu studii de chimie, care s-a radicalizat in urma mortii fratelui sau. Aria sa de expertiza include bombe.

Cel mai bun pugilist roman amenintat: Vreau sa-i tabacesc fundul lui Bute

Din cauza unei accidentari la mana stanga si a operatiei care a urmat, Lucian Bute n-a mai putut boxa cu Jean Pascal, pe 25 mai, disputa fiind amanata pentru inceputul anului viitor.

Un milionar care are afaceri in Romania, victima celui mai mare jaf din istoria Frantei

Jaful de bijuterii comis ieri la Cannes este cel mai mare din istoria Frantei, iar pagubitul este un milionar care are afaceri si in Romania. Lev Leviev detine cel mai mare mall din Bucuresti. Anchetatorii au.

MP al Ungariei: Pole-position pentru Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton Mercedes) a stabilit cel mai bun timp al calificarilor contand pentru Marele Premiu al Ungariei la Formula 1, pilotul britanic urmand sa plece in cursa din pole-position. Hamilton a fost urmat de Sebastian Vettel RedBull) si Romain Grosjean Lotus).

Cel mai asteptat show aviatic al anului are loc sambata, pe Aeroportul Baneasa

Aproape 100 de piloti si parasutisti din elita acrobatiei mondiale vor face astazi spectacol pe cer, in cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation.

Cel mai nordic vulcan al Rusiei a erupt. Cenusa a fost aruncata la mii de metri inaltime

Cel mai nordic vulcan activ al Rusiei a erupt, vineri, aruncand in aer o coloana de cenusa ce a ajuns pana la inaltimea de 7000 de metri, potrivit ministerului pentru Situatii de Urgenta. Vulcanul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )