Libnet.ro
UNICEF

08:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 IULIE Aages urca pe pozitia secunda in topul randamentelor BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 IULIE Aages urca pe pozitia secunda in topul randamentelor BVB

Inregistrand un salt al cotatiei de 9,3%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 iulie, titlurile Aages Targu Mures AAG) au urcat pe pozitia secunda in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 IULIE BVB - liderul randamentelor pietei noastre de capital

Cu un salt de 10,5%, in saptamana tocmai incheiata intervalul 5 - 12 iulie), actiunile Bursa de Valori Bucuresti BVB) se situeaza pe primul loc in topul celor mai rentabile titluri tranzactionate din piata noastra de capital, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 IULIE BET - raliu catre noi maxime multianuale

Impulsionat in mod special de o evolutie puternic pozitiva a titlurilor OMV Petrom SNP) si de cresterea actiunilor societatilor bancare, indicele BET si-a continuat tendinta ascendenta pe care s-a inscris in prima parte a acestui an, atingand, gratie unei cresteri de 2,79%, aparuta in perioada 8 - 15 iulie, noi maxime multianuale, inchizand intervalul analizat la pragul de 9. 145,28 de puncte. Nivelul mentionat este cel mai ridicat atins de indicele de referinta al pietei noastre, care include cele mai tranzactionate saisprezece companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din ultimii unsprezece ani si jumatate.

Tusk: Sunt un fanatic al unitatii UE. Ursula von der Leyen va fi cel mai bun luptator

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Donald Tusk, spune ca o cunoaste pe Ursula von der Leyen de foarte multi ani si ca, odata votata la conducerea Comisiei Europene, va fi cel mai tare luptator pentru unitatea Uniunii Europene.

Emmy 2019: Game of Thrones, record de nominalizari. Lista completa de seriale aflate in cursa pentru cel mai bun

Serialele Game of Thrones HBO) si The Marvelous Mrs. Maisel Amazon Prime) au primit cele mai multe nominalizari pentru cea de-a 71-a editie a galei premiilor Primetime Emmy, unde sunt recompensate productiile de televiziune.

Halep, mesaj elegant pentru contestatarii sai: Simona a rostit, probabil, cel mai bun discurs in fata publicului

Simona Halep a avut rezultate mai slabe in prima jumatate din 2019 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Din acest motiv, constanteanca a suportat multe critici pana la triumful de la Wimbledon.

Prognoza meteo 16 iulie. Scapam de ploi, dar nu si de temperaturi scazute

Marti, 16 iulie, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, dar valorile termice vor fi in continuare sub cele caracteristice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales ziua, can.

Meteo 16 iulie, temperaturile zilei conform AccuWeather. Vremea in Capitala si pe judete

Prognoza meteo pentru ziua de marti, 16 iulie 2019. Iata temperaturile zilei, vremea din Capitala si pe judete, conform Accuweather. Meteo, marti, 16 iulie 2019 Marti, 16 iulie, meteorologii anunta o vreme frumoasa. Temperaturile negative vor face un pas in spate pentru a le face loc celor pozitive, dar nu atat de mult, caci valorile .

HOROSCOP 16 IULIE. Leii au o stare de bine si muncesc mult, Varsatorii sunt intelepti

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 16 IULIE 2019; astazi este ziua eclipsei partiala de Luna plina in Capricorn, cea de-a doua eclipsa a verii 2019 ! Are loc in cursul noptii de 16 spre 17 iulie.

Lider al grupului Verzilor din Parlamentul European, catre Dancila: Guvernul dumneavoastra nu se ridica la inaltimea Europei. Romania merita ceva mai bun. Replica Vioricai Dancila

Copresedintele grupului Verzilor din Parlamentul European, Philippe Lamberts, i-a transmis, marti, Vioricai Dancila, ca Guvernul pe care il conduce nu se ridica la inaltimea Europei, iar Romania merita ceva mai bun. E un Guvern care pare sa fie obsedat de ideea ca justitia trebuie controlata pentru a evita ca politicienii sa fie condamnati pentru coruptie, a spus oficialul european.

Curs valutar BNR, marti, 16 iulie: Euro si dolarul au crescut

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, marti, 16 iulie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7340 lei in crestere cu 0,0020) in luna iunie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7252 .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )