Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel mai bun preparat de post: tocanita de varza cu cartofi. De ce tin taranii varza dulce in paie

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun preparat de post: tocanita de varza cu cartofi. De ce tin taranii varza dulce in paie

Tocanita de varza cu cartofi este o mancare la indemana oricui, prin prisma faptului ca ingredientele sunt ieftine si se pot cumpara rapid din piata, daca nu se gasesc deja in gospodarie, dar si prin timpul scurt de preparare 30 de minute). continuă pe Adevărul

Ziarul Romania Libera a fost votat cel mai bun cotidian din Romania. Distinctia a fost oferita de organizatia elvetiana ICERTIAS

Cotidianul Romania Libera a castigat votul de incredere al cititorilor romani, fiind desemnat cel mai bun ziar din tara, cu cel mai bun raport pret - calitate, distinctia fiind acordata in urma studiului de piata Best Buy Award, realizat in Romania de catre organizatia elvetiana ICERTIAS.

Oscar 2017. Cine sunt favoritii in cursa pentru Cel mai bun actor in rolul principal. Preferintele publicului sunt surprinzatoare

Cea mai importanta gala pentru industria filmului, aflata la cea de-a 89-a editie, isi va desemna, pe 26 februarie, castigatorii la categoria Cel mai bun actor in rolul principal.

NOMINALIZARI UNITER Amadeus de la Comedie, in regia lui Victor Ioan Frunza, nominalizat la Cel mai bun spectacol

Gala Premiilor UNITER, editia a XXV-a, va avea loc in data de 8 mai la Teatrul National Mihai Eminescu din Timisoara. Yuri Kordonsky, Victor Ioan Frunza si Bobi Pricop sunt nomanalizati la categoria Cel mai bun regizor.

Nominalizari UNITER: Amadeus de la Comedie, in regia lui Victor Ioan Frunza, nominalizat la Cel mai bun spectacol

Gala Premiilor UNITER, editia a XXV-a, va avea loc in data de 8 mai la Teatrul National Mihai Eminescu din Timisoara. Yuri Kordonsky, Victor Ioan Frunza si Bobi Pricop sunt nomanalizati la categoria Cel mai bun regizor.

VIDEO. OSCAR 2017. La La Land, Manchester by the Sea, Moonlight si Lion, in cursa pentru cel mai bun film al anului

Cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles. Evenimentul va fi prezentat de Jimmy Kimmel.

ANTOLOGIC: Cel mai prost schior din lume e pe cale sa declanseze un razboi intre Franta si Venezuela (VIDEO)

Venezuela va protesta cu vehementa la nivel diplomatic la adresa Frantei dupa ce a expulzat un concurent la schi fond, poreclit de comunitatea sportiva drept cel mai prost schior din.

Dupa ce au facut cel mai mare tricolor uman, protestatarii din Piata Victoriei se pregatesc sa reproduca un steag urias al Uniunii Europene

La protestele din 12 februarie din Piata Victorii, peste 50. 000 de oameni au afisat cel mai mare tricolor uman prin aprinderea lanternelor de la telefoane sub coli colorate in rosu, galben si albastru. Acum, ac.

Kaufland, cel mai mare angajator privat din Romania: Retailerul alimentar se extinde masiv in acest an

Retailerul alimentar Kaufland, cel mai mare angajator privat din economie, isi continua expansiunea si in acest an. Nemtii vor deschide 6 noi magazine in Bucuresti si in tara si au icirc.

Studiu: Capitala Romaniei se afla pe locul cinci intr-un clasament mondial al oraselor cu cel mai aglomerat trafic auto

Bucuresti, capitala Romania, se afla pe pozitia a cincea in clasamentul mondial al oraselor cu cel mai aglomerat trafic auto in timpul orelor de varf.

Rusia detroneaza Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare producator mondial de petrol

Rusia a detronat Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare producator mondial de petrol in luna decembrie 2016, cand ambele tari au inceput sa isi reduca livrarile inainte de intrarea in vigoare a acordului cu ceilalti producatori pentru a diminua cel mai mare decalaj dintre oferta si cerere din ultimele decenii, transmite Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )