Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cel mai bun vin pentru nunta: cum alegem vinul pentru petrecere

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun vin pentru nunta: cum alegem vinul pentru petrecere

Cel mai bun vin pentru nunta. Cum orice cuplu isi doreste o nunta perfecta, pe langa aspectele vestimentare si de organizare, alimentele si bauturile servite la petrecerea de cununie sunt foarte importante. Pentru barbati mai ales, alegerea vinului potrivit este un subiect de mare interes. continuă pe Adevărul

Simona Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar a fost suficient ca sa castig

Jucatoarea Simona Halep a declarat, joi, dupa ce a invins-o pe ucraineanca Katerina Bondarenko, ca nu a practicat cel mai bun tenis al ei, dar evolutia a fost suficienta pentru a obtine calificarea in turul al.

Simona Halep recunoaste: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Calificata in turul al 3-lea la US Open dupa o victorie in doua seturi la Kateryna Bondarenko din Ucraina 6-3, 6-4), Simona Halep recunoaste ca nu a oferit cel mai bun tenis al sau.

Simona Halep, dupa calificarea in turul doi la US Open: Am incredere ca pot sa joc cel mai bun tenis al meu la acest turneu

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, dupa ce s-a calificat in turul al doilea al turneului de la US Open, ca este increzatoare ca poate juca la acest turneu tenisul ei cel mai bun.

US Open 2015. Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar a fost suficient ca sa castig

Jucatoarea Simona Halep a declarat, joi, dupa ce a invins-o pe ucraineanca Katerina Bondarenko, ca nu a practicat cel mai bun tenis al ei, dar evolutia a fost suficienta pentru a obtine calificarea in turul al treilea al US Open.

Plus de 15,11% pentru actiunile Impact

Actiunile Impact Developer and Contractor IMP) au inregistrat o crestere de 15,11%, raportata la euro, in perioada 24-31 august, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuesti, unde actiunile au inceput sa isi mai revina dupa scaderile recente.

Un fond cu plasamente in actiuni europene, plus de 5,41%

Titlurile FDI STK Europe, cu investitii in actiuni din Europa, s-au apreciat cu 5,41%, raportat la euro, in perioada 25 august - 1 septembrie, reprezentand cel mai bun plasament de pe segmentul fondurilor de investitii.

Ultrasecretul de la Plai 2015 din Timisoara.Cumperi bilet la un mare festival fara sa stii cine canta: Este cel mai bun line-up de pana acum

Cea de-a zecea editie a Festivalului Plai de la Timisoara, cel mai mare festival de world-music din Romania, va avea loc in perioada 11-13 septembrie. Numele artistilor de pe scena mare sunt secrete!.

CFR Cluj - FC Botosani 3-1: Cel mai bun jucator al etapei a facut spectacol in Gruia. Bilant fabulos pentru clujeni acasa

Runda cu numarul 9 s-a incheiat cu o partida in care un atacant spaniol, care a evoluat si pentru Real Madrid II, a reusit primul hattrick din noul sezon al Ligii I.

Premierul Ungariei: Multi imigranti nu fug de razboaie, ci vin in Europa doar pentru un trai mai bun

Cei mai multi dintre imigrantii sositi clandestin in Europa nu sunt refugiati, ci persoane care vin in Uniunea Europeana doar pentru un nivel de trai mai bun, a declarat joi la Bruxelles pre.

Viktor Orban: Majoritatea imigrantilor vin in Europa doar pentru un trai mai bun

Cei mai multi dintre imigrantii sositi clandestin in Europa nu sunt refugiati, ci persoane care vin in Uniunea Europeana doar pentru un nivel de trai mai bun, a declarat joi la Bruxelles premierul ungar Viktor Orban.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )