Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai gras copil din lume: ce mananca pustiul care cantareste 192 de kilograme la varsta de 10 ani VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cel mai gras copil din lume: ce mananca pustiul care cantareste 192 de kilograme la varsta de 10 ani VIDEO

Arya Permana, un baiat de 10 ani din Indonezia, este considrat cel mai gras copil din lume. Din cauza greutatii, acesta nu poate sa mearga la scoala si are nevoie de ajutor ca sa se deplaseze. continuă pe Adevărul

Realizare: Al doilea cel mai lung pod din Europa, construit cu laminate de Galati

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati a participat la unul dintre cele mai ample proiecte de infrastructura, respectiv construirea celui mai lung pod din Europa de Est, care este si unul dintre cele mai mari poduri din lume.

Grecia: Rata somajului, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului in Grecia a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, inregistrand, in luna aprilie, o scadere de la 25,3% la 23. 3%, comparativ cu aceeasi perioada din 2015, a anuntat Oficiul Central de Statistica din Grecia ELSTAT).

Acuzatii grave la cel mai mare spital din Moldova: Trei pacienti au murit de septicemie. Medic: Ei au primit antibiotice, iar antibioterapia e unul dintre factorii favorizanti ai infectiei cu Clostridium difficile (VIDEO)

Operatia reusita, pacientul mort. Se intampla in cel mai mare spital din Moldova. Jurnalistii de la Adevarul au aflat ca trei pacienti operati in diferite sectii au facut infectii.

Cum arata cel mai bun hotel din lume, in 2016: pentru ce platesc turistii 10.000 de euro pe noapte FOTO VIDEO

Plajele virgine, centrele spa construite in copaci seculari si vilele amenajate rustic se numara printre punctele forte ale hotelului votat anul acesta cel mai bun din lume, in cadrul premiilor oferite de ghidul de calatorii Travel + Leisure.

Pretul alimentelor, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Pretul alimentelor, la nivel mondial, a inregistrat cea mai mare crestere din ultimii patru ani, in luna iunie. Principala cauza este o majorare semnificativa a preturilor la zahar, a anuntat, joi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO).

Fujifilm X-T2 este cel mai important upgrade din clasa mirrorless

In ultimele saptamani am vazut tot mai multe zvonuri legate de atragatorul Fujifilm X-T2, dar odata cu lansarea sa oficiala, putem analiza in detaliu toate particularitatile acestui mirrorless de top. Cei de la Fujifilm au deja cativa ani in carene-au uimit cu aparate foto ce nu pot fi trecute cu vederea, datorita combinatiei foarte atragatoare [].

Topul brandurilor cu cele mai toxice haine din lume, care se gasesc si in magazinele din Romania

Mari producatori de haine, care imbraca sute de milioane de oameni din intreaga lume, nu au luat inca suficiente masuri pentru a elimina substantele toxice pe care le folosesc in procesul de fabricatie al taxtilelor. Sunt branduri vestite, la mare cautare, insa in spatele lor se ascund cele mai toxice haine din lume.

Bataie cu sangria si petrecareti dezbracati dansand in plina strada, la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri din lume

Femei in sanii goi, bataie cu vin spiritul liber al participantilor si lipsa inhibitiilor au dat startul unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume.

Cel mai controverat judecator din Bihor, Mircea Puscas, condamnat la inchisoare dupa ce a pus la cale o afacere necurata cu masini de lux

Magistratii Curtii de Apel Cluj s-au pronuntat in dosarul fostului judecator oradea Mircea Puscas. El a fost condamnat la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, la care dupa ce au contopit pedeapsa pe care fostul magistrat o ispaseste deja, magistratii i-au mai adaugat un spor de 6 luni, Astfel, Puscas a primit 5 ani de inchisoare. Decizia poate fi atacata la inalta Curte.

FOTO Bacalaureat 2016 Bihor. Reactia unui elev dupa ultima proba: Cel mai bun lucru din lumea asta a fost acest Bac

Bacalaureat 2016. A trecut si ultima proba a examenului de Bacalaureat, nu insa si emotiile elevilor. Dupa mai bine de doua ore de examen, unii au rasuflat usurati, in timp ce altii s-au aratat dezamagiti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )