Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cel mai gras om din lume a murit. Andres Moreno avea 38 de ani si 444 de kilograme

Antena3 Antena3,
Cel mai gras om din lume a murit. Andres Moreno avea 38 de ani si 444 de kilograme

Cel mai gras om din lume a murit, in urma unui infarct, la varsta de 38 de ani. Andres Moreno, care cantarea 444 de kilograme, a murit in dimineata Craciunului, in timp ce era transportat la. continuă pe Antena3

Ministerul de Interne: Cel mai linistit si cel mai sigur Craciun din ultimii cinci ani

Craciunul din acest an a fost cel mai sigur si cel mai linistit din ultimii cinci ani, a afirmat, sambata, purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, comisar de politie Monica Dajbog, intr-o declaratie de presa referitoare la modul in care s-a asigurat ordinea publica in aceasta perioada, prin aplicarea Planului de masuri Sarbatori de iarna in siguranta.

Josep Guardiola, dat ca sigur la Manchester City - Va fi cel mai bine platit antrenor din lume

Pep Guardiola va fi, din vara, noul antrenor al celor de la Manchester City, dupa cum informeaza jurnalistii de la Sport. es. Informatia este sustinuta si de Bild, germanii precizand ca tehnicianul iberic va fi cel mai bine platit antrenor din lume, cu 25 de milioane de euro pe stagiune, salariu brut.

La pedale: Cele mai tari 10 biciclete din lume

Putine lucruri sunt pe lume mai frumoase decat mersul pe bicicleta. Chiar si in era cailor putere, bicicleta ramane un instrument la indemana oricui pentru a merge liber, pe propriile puteri. An de an se lanseaza zeci de modele, de la cele simple si usoare la cele electrice care costa si merg mai repede decat o masina. Iata cele mai tari 10 biciclete din lume.

Carrefour vs. Emag vs. Diverta vs. Amazon: Cine a avut cel mai mic pret la cel mai dorit cadou pentru fetite

Craciunul a insemnat si o mica goana sau vanatoare de preturi pentru cadourile celor mici. Cel mai dorit cadou pe segmentul fetitelor a fost papusa Elsa Karaoke. O prostisoara scumpa, dar. copiii sunt copii, mai ales de Craciun. Un mic tur de magazine a aratat cine a avut cel mai mic pret pentru acest dorit produs. Iata comparatia si cu fotografiile aferente de pe 23 decembrie din Carrefour, Emag,Diverta dar si Amazon. de.

MAI: Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani

Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani, numarul accidentelor rutiere, al omorurilor si al faptelor cu violenta a fost mult mai mic fata de anii trecuti, informeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI).

MAI: Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani

Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani, numarul accidentelor rutiere, al omorurilor si al faptelor cu violenta a fost mult mai mic fata de anii trecuti, in ultimele 48 de ore nefiind inregistrate evenimente deosebite,.

Cel mai bun telefon din 2015: Galaxy Note 5 e dovada maturizarii Samsung

Anul acesta a fost unul foarte intersant pentru piata smartphone-urilor. Am vazut companii care au stralucit, care s-au transformat si care s-au maturizat odata cu produsele lor. Totusi, cel mai bun telefon din 2015 ramane, pentru redactia Playtech, Samsung Galaxy Note 5. Mai jos va spunem si de ce. Samsung Galaxy Note 5 este un [].

Japonia: Guvernul aproba cel mai mare buget alocat Apararii din istoria tarii

Guvernul condus de premierul nipon Shinzo Abe a aprobat joi cel mai mare buget al apararii din istoria tarii, in conditiile in care tara incearca sa-si majoreze capacitatile militare, pe fondul tensiunilor cu China, scrie AFP.

Simon Baker, cel mai sexy actor de serial

A facut furori printre reprezentantele sexului slab datorita serialului Mentalistul, asa ca nu e de mirare ca Simon Baker a fost ales cel mai sexy star dintr-o productie tv, intr-un sondaj realizat de TV Magazine si Opinion Way.

Brexitul - cel mai mare risc pentru economia britanica, in 2016

Cel mai mare risc pentru economia Marii Britanii va fi, in 2016, eventualul Brexit iesirea tarii din Uniunea Europeana), potrivit unui sondaj realizat in randul analistilor de agentia Bloomberg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )