Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cel mai bun telefon din 2015: Galaxy Note 5 e dovada maturizarii Samsung

Playtech Playtech,
Cel mai bun telefon din 2015: Galaxy Note 5 e dovada maturizarii Samsung

Anul acesta a fost unul foarte intersant pentru piata smartphone-urilor. Am vazut companii care au stralucit, care s-au transformat si care s-au maturizat odata cu produsele lor. Totusi, cel mai bun telefon din 2015 ramane, pentru redactia Playtech, Samsung Galaxy Note 5. Mai jos va spunem si de ce. Samsung Galaxy Note 5 este un []. continuă pe Playtech

Exporturile de ceasuri elvetiene - cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri elvetiene au inregistrat, in luna noiembrie, cel mai mare declin din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile spre Hong Kong au scazut cu peste un sfert, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Ministerul de Interne: Cel mai linistit si cel mai sigur Craciun din ultimii cinci ani

Craciunul din acest an a fost cel mai sigur si cel mai linistit din ultimii cinci ani, a afirmat, sambata, purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, comisar de politie Monica Dajbog, intr-o declaratie de presa referitoare la modul in care s-a asigurat ordinea publica in aceasta perioada, prin aplicarea Planului de masuri Sarbatori de iarna in siguranta.

Un sobolan amator de pizza si o parodie Star Wars - printre cele mai amuzante virale din 2015

O lista a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie Star Wars si promo-ul show-ului TV The Muppets, in care apare Dave Grohl, a fost intocmita de contactmusic. com.

Cel mai gras om din lume a murit. Andres Moreno avea 38 de ani si 444 de kilograme

Cel mai gras om din lume a murit, in urma unui infarct, la varsta de 38 de ani. Andres Moreno, care cantarea 444 de kilograme, a murit in dimineata Craciunului, in timp ce era transportat la.

Lucian Bute merge inainte: A fost cel mai bun an al meu dupa 2011. Azi dezvaluie culisele ultimului meci

Pugilistul Lucian Bute a notat, pe pagina sa de Facebook este satisfacut de progresul sau din acest an si optimist pentru 2016.

MAI: Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani

Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani, numarul accidentelor rutiere, al omorurilor si al faptelor cu violenta a fost mult mai mic fata de anii trecuti, informeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI).

MAI: Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani

Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani, numarul accidentelor rutiere, al omorurilor si al faptelor cu violenta a fost mult mai mic fata de anii trecuti, in ultimele 48 de ore nefiind inregistrate evenimente deosebite,.

MAI: Cel mai linistit Craciun din ultimii cinci ani. in zilele de 24 si 25 decembrie au fost inregistrate cu 25 la suta mai putine incendii fata de anul trecut

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a anuntat, sambata, ca obiectivul de crestere a sigurantei cetateanului a fost atins , potrivit institutiei Craciunul din 2015 fiind cel mai linistit si cel mai sigur Craciun din ultimii cinci ani.

Cum dezinformeaza revista TIME. Florin Salam NU este cel mai cautat roman pe Google

Revista TIME a prezentat, miercuri, un infografic cu cele mai cautate personalitati in anul 2015 in fiecare tara bazat pe datele din Google, din care reiese ca in Romania cel mai popular nume din cautarile pe.

Florin Salam NU este cel mai cautat roman pe Google

Revista TIME a prezentat, miercuri, un infografic cu cele mai cautate personalitati in anul 2015 in fiecare tara bazat pe datele din Google, din care reiese ca in Romania cel mai popular nume din cautarile pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )