Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cercetari arheologice la Tartaria pe 2,5 hectare, cel mai mare santier neolitic din Romania

Adevărul Adevărul,
Cercetari arheologice la Tartaria pe 2,5 hectare, cel mai mare santier neolitic din Romania

Sapaturile in situl Tartaria din judetul Alba, unde au fost descoperite trei tablite cu pictograme considerate a fi din anul 5. Hr. , au fost reluate de arheologi din Alba si Sibiu. Campania din 2013 este inceputul unei cercetari sistematice, pe o suprafata de peste 2,5 hectare de teren, care se va intinde pe mai multi ani. continuă pe Adevărul

Cel mai mare dusman al turismului in Romania: taximetristii

In opinia mea cel mai mare dusman al turismului in Romania sunt taximetristii din Bucuresti ce isi inseala grosolan clientii ce vin pentru prima oara in oras. Prima impresie ce o ai intr-un oras este data de aeroportul, gara sau autogara in care sosesti. Prima impresie cu adevarat importanta ce ti-o faci e data insa de oameni, de localnici, scrie Tudor Maxim, specialist in travel, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Cel mai nepotrivit loc al prostituatelor: parcarea din spatele unei biserici

Intersectia din Santuhalm, dintre drumul judetean Hunedoara - Deva si drumul national 7, a devenit de mai multi ani un loc al prostituatelor si al cersetorilor. in zona cu cel mai mare trafic rutier din judet, tinerele care practica prostitutia isi ofera serviciile sexuale soferilor, la cativa pasi de o biserica si la umbra cladirii unei scoli.

Arta si rapul se intalnesc in cel mai nou clip semnat Big Sean Beware!

Artistul american face echipa pentru acest single cu bunii sai prieteni, rapperul Lil Wayne si cantareata Jhene Aiko. Beware este cel de-al treilea single extras de pe viitorul album al rapperului, intitulat Hall Of Fame, care urmeaza a fi lansat pe 27 august. Videoclipul single-ului Beware este unul de imagine in care culorile si umbrele .

Cel mai ieftin hotel din lume se afla in China: O camera costa 10 dolari pe noapte

S-a descoperit cel mai ieftin hotel din lume. Este vorba despre o unitate de cazare din China. Aici poti avea un spatiu de cazare cu televizor, aer conditionat si o masa plianta la pretul de numai 10 dolari.

Cel mai ieftin hotel din lume se afla in China: O camera costa 10 dolari pe noapte (VIDEO)

S-a descoperit cel mai ieftin hotel din lume. Este vorba despre o unitate de cazare din China. Aici poti avea un spatiu de cazare cu televizor, aer conditionat si o masa plianta la pretul de numai 10 dolari.

Cel mai bun pandur pleaca in Franta pentru 800.000 de euro

Mijlocasul pandur Dan Nistor va pleca la Evian, in Ligue 1. Gruparea franceza va achita 800. 000 euro pentru transferul mijlocasului echipei gorjene, cel mai bine cotat din lotul formatiei targujiene.

Ponta: Cel mai bun moment pentru referendumul de modificare a Constitutiei este odata cu primul tur al alegerilor prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca cel mai oportun moment in ceea ce priveste organizarea referendumului pentru revizuirea Constitutiei este primul tur al prezidentialelor, dar ca o decizie in acest sens se va in 31 august.

HTC a reusit sa invinga Samsung: HTC One este cel mai bun smartphone

HTC poate ca nu are cel mai bun parcurs financiar de care se putea bucura, dar telefonul sau este primit bine. Cel mai nou premiu pe care l-au primit taiwanezii este de Cel mai bun smartphone al anului 2013-2014.

Cel mai mare smartphone Nokia va avea si primul procesor quad core pe un Windows Phone 8

Nokia si-a extins gama de telefoane mobile anul acesta, iar urmatoarele aparitii nu vor veni decat sa completeze un peisaj complet al unui producator mare. Pe internet au aparut deja primele detalii despre Nokia Lumia 825, care va deveni cel mai mare telefon al companiei.

Oprescu: Transportul public bucurestean se va privatiza in cel mai scurt timp

Transportul public bucurestean se va privatiza in cel mai scurt timp, a declarat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit Antena3. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )