Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cel mai mare producator de paine din Moldova cere ajutorul statului pentru a rambursa creditele bancare

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare producator de paine din Moldova cere ajutorul statului pentru a rambursa creditele bancare

Societatea Franzeluta, cel mai mare producator de paine din Republica Moldova, a solicitat Guvernului sa fie scutita de plata dividendelor pentru anul 2013 pentru a putea rambursa un credit bancar de patru milioane de euro, contractat pentru modernizare. continuă pe Adevărul

Cel mai mare producator de bere din Moldova si-a redus profitul de 2,5 ori

Cel mai mare producator de bere din Republica Moldova, compania Efes Vitanta Moldova Brewery a inregistrat in anul 2013 o scadere a veniturilor si profitului.

Cel mai mare producator de lapte din Republica Moldova vrea sa-si tripleze afacerile din Romania

Producatorul de lactate Prodlacta din Brasov vrea sa-si majoreze capitalul social cu aproximativ 16 milioane lei romanesti, printr-o emisiune de actiuni noi cu o valoare nominala de 1,36 lei, si a bugetat pentru acest an dublarea veniturilor si reducerea pierderilor de aproape patru ori, scrie wall-street. ro.

FOTOGALERIE Dream Hack Bucuresti 2014 - Cel mai mare turneu de jocuri video din tara, in imagini

Peste 20. 000 de oameni au participat in weekendul trecut la Sala Polivalenta din Bucuresti la Dream Hack 2014, cel mai mare turneu de jocuri video din Romania. Alaturi de participanti au fost prezenti unii din cei mai celebri gameri de Dota 2, Starcraft 2 precum si alte jocuri, dar si peste de 300 de jurnalisti din toata lumea. In plus, pe langa turneele de jocuri, la eveniment s-a organizat si unul din cele mai mari concursuri de Cosplay din tara.

Cel mai mare scandal sexual din Iasi: Tutungeria lui Madam Capot si sotia usuratica a rectorului de la Cuza

La mijlocul anilor 50, lumea buna a Iasiului a aflat cu stupoare despre bordelul clandestin condus de Madam Capot. Era situat in mijlocul Copoului, iar lucrurile petrecute acolo au constituit subiect de barfa ani buni dupa ce s-a spart buba.

Cel mai mare concurs de tir cu arcul traditional are loc la Timisoara

Timisorenii pot asista in acest sfarsit de saptamana la un eveniment inedit, este vorba de un concurs de tir cu arcul, cu tinte miscatoare si concurenti imbracati conform modelului de arc pe care il folosesc. Clubul TM ARCHERY si Federatia Romana de Arc Traditional si Field organizeaza in perioada 3-5 mai 2014 Historical Grand Prix 2014.

Washington Post il ataca dur pe Gigi Becali: El este cel mai jignitor patron de club din lume - un fost cioban, devenit mogul de terenuri

Editorialistul Ishaan Tharoor a scris, pe blogul cotidianului Washington Post, ca din pacate cel mai jignitor patron de club din lume nu este proprietarul echipei de baschet LA Clippers, Donald Sterling, implicat intr-un scandal rasist, ci finantatorul FC Steaua Gigi Becali.

La Timisoara va fi realizat cel mai mare pod din pet-uri din lume

Timisorenii pot contribui la un nou record mondial. EcoStuff doreste realizarea celui mai mare pod din lume facut din pet-uri. Proiectul cu podu, necesita cantitati mari de sticle din plastic, iar oamenii sunt invitati sa doneze aceste ambalaje.

Cea mai mare avalansa din acest an, inregistrata la Balea Lac: Riscul ramane mare in Muntii Fagaras

O avalansa de mari dimensiuni a avut loc la Balea Lac, fiind cea mai mare inregistrata in cursul acestui an, potrivit sefului Salvamont Sibiu, Adrian David. Avalansa a avut loc marti, cand a plecat.

Samsung - profit net in crestere cu 7,3% pana la 7,5 miliarde dolari in primele trei luni din 2014/Vanzarile diviziei de telefoane mobile au scazut

Samsung Electronics, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a raportat un profit net de 7,4 trilioane woni 7,5 miliarde dolari) in primul trimestru din acest an, in crestere cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Bloomberg. Pe de alta parte, vanzarile diviziei de telefoane mobile, care reprezinta cel mai mult in afacerile producarorului, au scazut pana la 32,4 trilioane woni 31 miliarde dolari), la cel mai mic nivel din ultimele cinci trimestre, in conditiile in care producatorii chinezi rivali au castigat teren in pietele emergente.

Proiect european de 31 de milioane de lei pentru reabilitarea celui mai mare parc din Cluj-Napoca

Cel mai mare parc din Cluj-Napoca este reabilitat din fonduri europene, respectandu-se planurile celebrului medic Iuliu Hatieganu. Lucrarile, in valoare de 31 de milioane de lei, bani de la UE, se vor finaliza anul acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4361 seconds )