Libnet.ro
UNICEF

21:15

La Timisoara va fi realizat cel mai mare pod din pet-uri din lume

Adevărul Adevărul,
La Timisoara va fi realizat cel mai mare pod din pet-uri din lume

Timisorenii pot contribui la un nou record mondial. EcoStuff doreste realizarea celui mai mare pod din lume facut din pet-uri. Proiectul cu podu, necesita cantitati mari de sticle din plastic, iar oamenii sunt invitati sa doneze aceste ambalaje. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE Dream Hack Bucuresti 2014 - Cel mai mare turneu de jocuri video din tara, in imagini

Peste 20. 000 de oameni au participat in weekendul trecut la Sala Polivalenta din Bucuresti la Dream Hack 2014, cel mai mare turneu de jocuri video din Romania. Alaturi de participanti au fost prezenti unii din cei mai celebri gameri de Dota 2, Starcraft 2 precum si alte jocuri, dar si peste de 300 de jurnalisti din toata lumea. In plus, pe langa turneele de jocuri, la eveniment s-a organizat si unul din cele mai mari concursuri de Cosplay din tara.

Cel mai mare producator de bere din Moldova si-a redus profitul de 2,5 ori

Cel mai mare producator de bere din Republica Moldova, compania Efes Vitanta Moldova Brewery a inregistrat in anul 2013 o scadere a veniturilor si profitului.

Proiect european de 31 de milioane de lei pentru reabilitarea celui mai mare parc din Cluj-Napoca

Cel mai mare parc din Cluj-Napoca este reabilitat din fonduri europene, respectandu-se planurile celebrului medic Iuliu Hatieganu. Lucrarile, in valoare de 31 de milioane de lei, bani de la UE, se vor finaliza anul acesta.

SUA isi pierd suprematia in 2014: China devine cea mai mare economie din lume

Economia chineza o va depasi pana la sfarsitul anului pe cea americana, devenind cea mai mare din lume cu doi ani mai devreme anticipau economistii. Statele Unite ale Americii pierd astfel prima pozitie pentru prima data din 1872 incoace, de cand au.

Acesta este cel mai bun restaurant din lume. A primit titlul pentru a patra oara

Restaurantul Noma din Copenhaga, administrat de maestrul bucatar Rene Redzepi, a fost desemnat luni, la Londra, cel mai bun din lume de influenta revista britanica Restaurant, castigand pentru a patra oara .

Descopera cel mai vechi altar din perioada musteriana

Viziteaza Muzeul Bardo din Tunis, cel mai vechi si mai important dintre muzeele tunisiene, unde o sa fii surprins de zeci de colectii magnifice care privesc viata si istoria locuitorilor Africii de Nord. Palatul.

A fost desemnat cel mai bun jucator din Premier League

Federatia Engleza de fotbal l-a ales, luni, in cadrul unei ceremonii la Londra, pe cel mai valoros jucator al sezonului in Premier League.

Luis Suarez, cel mai bun jucator din Anglia

Luis Suarez, atacantul uruguayan al lui Liverpool, a fost desemnat de catre Asociatia Jucatorilor Profesionisti PFA) drept cel mai bun jucator al sezonului in Anglia, scrie Mediafax. Suarez a reusit 30 de.

Cel mai mare producator de lapte din Republica Moldova vrea sa-si tripleze afacerile din Romania

Producatorul de lactate Prodlacta din Brasov vrea sa-si majoreze capitalul social cu aproximativ 16 milioane lei romanesti, printr-o emisiune de actiuni noi cu o valoare nominala de 1,36 lei, si a bugetat pentru acest an dublarea veniturilor si reducerea pierderilor de aproape patru ori, scrie wall-street. ro.

Afacerea Ecclestone explodeaza. Cea mai mare frauda din istoria Marii Brtanii

Bernie Ecclestone, aflat in plin proces pentru acuzatii de dare de mita, este aproape sa aiba probleme mult mai mari. El este suspectat ca ar fi evitat plata unor impozite de peste 1 miliard de euro! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )