Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel mai mare protest din ultimii 25 de ani de la Cluj

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare protest din ultimii 25 de ani de la Cluj

Oamenii spun ca vor demisia Guvernului, dizolvarea Parlamentului, alegeri anticipate si o Adunare Constituanta . continuă pe România Liberă

VIDEO Filmul celui mai mare protest din Capitala din ultimii douazeci de ani: Justitie, nu coruptie

Peste 40. 000 de oameni au iesit duminica seara si au protestat pe strazile din Bucuresti fata de proiectele Guvernului de gratiere si amnistie mascata, marcand probabil cea mai ampla manifestatie din ultimii 20 de ani in Capitala. Multimea a ocupat Piata Universitatii, a pornit in mars spre sediul CNA si cel al Ministerului Justitiei si a ajuns in cele din urma la Guvern - formand o coloana care s-a intins pe cativa kilometri, de la Universitate si pana la Piata Victoriei la un moment dat.

Surse: Allianz vrea sa preia cel mai mare asigurator din Australia

Allianz SE, cea mai mare companie de asigurari din Germania, si-a exprimat in mod neoficial interesul pentru preluarea celui mai mare asigurator din Australia, QBE Insurance Group Ltd. , spun surse citate de Reuters, fara sa precizeze vreo suma propusa pentru o eventuala tranzactie.

Cel mai mare Planetariu din Romania va fi construit la Brasov

La Brasov va functiona cel mai mare Planetariu din Romania si singurul din Europa amplasat in interiorul unei gradini zoologice.

Noaptea ca hotii, isi fac legi proprii Cum am trait cel mai mare protest organizat la Alba Iulia, in ultimii 20 de ani

Hotii, PSD, ciuma rosie si DNA sa vina sa va ia sunt doar trei din zecile de sloganuri strigate de miile de protestatari care au participat la Alba Iulia, la cel mai mare miting si mars de protest organizat in ultimii 15 ani.

Cupru Min a avut, anul trecut, cea mai mare productie din istorie

2016 a fost cel mai bun an din istoria Cupru Min Abrud, care a realizat cea mai mare productie de cupru, a reusit sa isi plateasca toate datoriile si a marit salariile angajatilor care erau nemodificate din anul 2013, a anuntat, ieri, compania, citata de News. ro.

Leonardo Bonucci, cel mai bun jucator din Serie A in 2016 - Massimiliano Allegri - cel mai bun antrenor

Leonardo Bonucci, fundasul echipei Juventus Torino, a fost desemnat, luni, de Asociatia Fotbalistilor din Italia, cel mai bun jucator din Serie A in 2016, iar tehnicianul campioanei, Massimiliano Allegri, a fost ales cel mai bun antrenor al anului, informeaza site-ul oficial al UEFA.

TripAdvisor a decis: hotel Privo este cel mai bun hotel din Romania

Hotel Privo 4 stele) din Targu-Mures a fost desemnat cel mai bun hotel din Romania in 2017 de catre platforma de calatorii online TripAdvisor.

VIDEO Cel mai mare protest din ultimele doua decenii in Bucuresti si in tara impotriva gratierii si amnistierii penalilor. Peste 40.000 de oameni in capitala, 11.000 de oameni la Timisoara, 10.000 in Cluj, 10.000 la Sibiu, 5.000 la Iasi

Mobilizare masiva a romanilor din toata tara impotriva penalilor: zeci de mii de oameni au iesit duminica pe strazi la proteste masive impotriva amnistiei si gratierii. Duminica seara in Bucuresti au iesit in strada peste 40. 000 de omameni, la Timisioara 11. 000, la Cluj peste 10. 000, alte zeci de mii de oameni in alte 20 de orase. Proteste au avut loc duminica si in diaspora - la Bruxelles, Copenhaga, Paris, Chisinau, Bordeaux, Hamburg, Londra si Zurich.

Turcia: a inceput cel mai mare proces legat de tentativa de puci din vara trecuta

Predicatorul Fethullah Gulen si alte 269 de persoane au fost chemate in fata unei instante din Izmir, in vestul Turciei, unde s-a deschis luni cel mai mare proces in cazul tentativei de lovitura de stat din 15-16 iulie 2016, relateaza AFP.

Volkswagen ajunge in premiera cel mai mare constructor auto mondial, depasind Toyota

Volkswagen a anuntat ca a vandut in 2016 peste 10,3 milioane de vehicule, grupul german devansand astfel pentru prima oara, Toyota, care a fost pe locul intai din anul 2008 si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )