Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare targ de cariera isi deschide portile. Mii de locuri de munca pentru absolventi, disponibile la nivel national

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare targ de cariera isi deschide portile. Mii de locuri de munca pentru absolventi, disponibile la nivel national

Mii de locuri de munca vor fi puse la bataie la targul Angajatori de Top, care isi deschide portile in aceasta toamna. Evenimentul de cariera se va desfasura in perioada 16 - 17 octombrie la Timisoara si in perioada 23-24 octombrie la Bucuresti, in timp ce in perioada 2-9 octombrie va avea loc editia virtuala a targului. continuă pe Adevărul

Cel mai mare papuc din lume poate fi admirat in Piata Sfatului

Zilele culturale maghiare aduc in acest weekend un targ culinar cu specific unguresc, dar si multe surprize. Marea atractie va fi cel mai mare papuc din lume care va fi expus in Piata Sfatului.

Cel mai mare gest filantropic din istoria sportului canadian: Un hocheist a donat 7 milioane de euro pentru un spital din Montreal

Hocheistul canadian Pernell Karl Subban a donat 7 milioane de euro pentru un spital din Montreal, gestul filantropic fiind considerat a fi cel mai mare din istoria sportului canadian, potrivit postului TVA.

VIDEO Tabara de la Magura, cel mai mare ansamblu de sculpturi in aer liber din Romania, vazuta de la inaltime

Se implinesc 45 de ani de la prima editie a taberei de sculptura de la Magura, judetul Buzau. A fost organizata in perioada 1970 - 1985, la initiativa sculptorului Gheorghe Coman, pentru a marca 16 secole de la prima atestare documentara a orasului Buzau. in cele 16 editii, la Magura au lucrat 163 de sculptori, in urma carora au ramas 256 de lucrari in piatra, formand cel mai mare ansamblu national de sculptura in aer liber din tara.

Care este cel mai mare regret pe care il au oamenii la sfarsitul vietii. Declaratiile surprinzatoare ale batranilor

Karl Pillemer, profesor la Universitatea Cornell, a vrut sa afle care este cel mai mare regret pe care il au oamenii la sfarsitul vietii. Astfel, el a coordonat un studiu, la care au participat peste o mie de persoane de peste 65 de ani din Statele Unite.

A inceput cel mai mare festival al berii din lume. Peste 6 milioane de vizitatori sunt asteptati la Oktoberfest; securitate sporita din cauza crizei imigrantilor

Cel mai mare festival al berii din lume, Oktoberfest, a inceput sambata dupa-amiaza in capitala bavareza Munchen. Peste 6 milioane de vizitatori sunt asteptati in cadrul festivalului, insa desfasurarea editiei din acest an este ingreunata de criza imigrantilor; 500 de politisti au fost desfasurati in principala gara din Munchen pentru a preintampina orice eventuale incidente.

Centrul de Informare Turistica din Poiana Brasov isi deschide portile luna viitoare

Centrul este construit de firma Stigma Building Management SBM SRL din comuna Cristian, judetul Brasov. Investitia se ridica la 272. 700 de lei plus TVA, iar finantarea provine din fonduri europene.

Trei milioane de pelerini se strang marti la Mecca: principalele etape ale celui mai mare pelerinaj religios din lume

Aproape 100. 000 de ofiteri de politie vor incerca sa asigure securitatea musulmanilor aflati la Mecca, in Arabia Saudita, pentru a lua parte la cel mai mare pelerinaj religios din lume.

FOTO. Oktoberfest 2015. S-a dat startul celui mai mare festival al berii din lume

Festivalul Oktoberfest din Munchen, cel mai mare festival al berii din lume, cu o traditie de peste 200 de ani, a inceput pe 19 septembrie si se va incheia pe 4 octombrie, potrivit BBC News.

Nuclearelectrica, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 2,88% raportat la euro, in perioada 10-17 septembrie, avand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

Fara limita! Kim Kardashian, tot mai mare, dar si mai mulata

Este din ce in ce mai mare, dar nu renunta la hainele mulate pentru nimic in lume. Mandra de noile forme dobandite de la sarcina, Kim Kardashian are grija sa si le afiseze ori de cate ori are ocazia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )