Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cel mai puternic cutremur din acest an in zona Vrancea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai puternic cutremur din acest an in zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri seara, la ora 21. 46, in zona seismica Vrancea, la o adancime de 200 kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). continuă pe Wall-Street Ro

intalnire istorica la Vatican. Cel mai puternic om al lumii si liderul Bisericii Catolice, fata in fata

Cel mai puternic om al lumii si liderul Bisericii Catolice au stat azi fata in fata pentru prima data. Suveranul Pontif l-a primit pe presedintele Barack Obama in audienta chiar in biblioteca sa din palatul.

Pretul aurului a scazut la cel mai redus nivel din ultima luna

Pretul aurului a scazut luni la cel mai redus nivel din ultima luna, in perspectiva majorarii dobanzilor in SUA, anul viitor, care reduce atractivitatea metalului pretios, pentru constituirea de rezerve, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax.

Messi, cel mai bun marcator din istoria El Clasico

Prin cele trei goluri marcate, duminica seara, in derby-ul El Clasico, atacantul argentinian Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria confruntarilor cu Real Madrid.

Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FB Barcelona si Real Madrid, cu 21 de reusite

Argentinianul Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FC Barcelona si Real Madrid, ajungand la 21 de goluri inscrise. Messi a marcat in minutele 42, 65 penalti) si 84 penalt.

Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FC Barcelona si Real Madrid, cu 21 de reusite

Argentinianul Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FC Barcelona si Real Madrid, ajungand la 21 de goluri inscrise. Messi a marcat in minutele 42, 65 penalti) si 84 penalt.

Real Madrid - FC Barcelona 3-4. Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria El Clasico, cu 21 de reusite

Argentinianul Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria derbiurilor dintre FC Barcelona si Real Madrid, ajungand la 21 de goluri inscrise. Messi a marcat in ultimul El Clasico de duminica in.

Indiana Pacers a produs surpriza in cel mai tare duel din Est

Confruntare de zile mari in Conferinta de Est, unde Indiana Pacers a primit miercuri noapte vizita celor de la Miami Heat in cel mai asteptat duel al saptamanii in NBA.

Contrabanda cu tutun, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Politia de Frontiera actioneaza in sistem integrat pentru combaterea contrabandei cu tigarete si a evaziunii fiscale, precum si pentru anihilarea retelelor de traficanti, colaborand cu structurile de ordine si siguranta publica si cu cele care au atributii in domeniul fiscal.

Cutremur de 4,8 grade in zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri seara, la ora 21. 46, in zona sesimica Vrancea, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

Cutremur de 4,8 in zona Vrancea

Un seism cu magnitudinea 4,8 s-a produs, miercuri seara, la ora 21. 46, in zona Vrancea. Cutremurul s-a produs la o adancime de 200 kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului .

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.227 seconds )