Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cel mai puternic politician din Polonia citea o carte despre pisici in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversatele planuri de reformare a justitiei (FOTO)

B1 B1,
Cel mai puternic politician din Polonia citea o carte despre pisici in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversatele planuri de reformare a justitiei (FOTO)

Cel mai puternic politician din Polonia a fost surprins citind o carte despre pisici chiar in timpul sedintei parlamentare in care se discuta despre reforma justitiei, noteaza politico. eu. Jaroslaw. continuă pe B1

Cel mai puternic politician din Polonia citea o carte despre pisici in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversata reforma a justitiei

Jaroslaw Kaczynski, cel mai puternic politician din Polonia, a starnit din nou valva dupa ce, vineri, in timpul sedintei parlamentare in care se discuta despre reforma justitiei, a fost surprins in forul legislativ citind o carte despre pisici, relateaza Politico. eu si Deutsche Welle.

Cum arata cel mai batran angajat din Romania. Are carte de munca la 100 de ani - VIDEO

In timp ce unii nu mai stiu ce sa faca pentru a se pensiona cat mai devreme, Badea Stefan nici nu se gandeste sa se lase de treaba, cu toate ca a implinit recent 100 de ani! Este cel mai.

Cotatiile petroliere, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Pretul titeiului brut a urcat ieri, pe pietele internationale, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care unele date arata declinul stocurilor de profil din SUA. in plus, investitorii asteapta decizia Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) privind extinderea acordului de reducere a productiei.

Exporturile de ceasuri elvetiene au inregistrat in octombrie cel mai semnificativ avans din 2013

Exporturile de ceasuri elvetiene au urcat in octombrie cu 9,3%, cel mai semnificativ avans lunar din ultimii patru ani, in urma majorarii cererii in Asia, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Un fost medic al SRI va avea pe mana cel mai mare buget din Sanatate

Casa Nationala de Sanatate, una dintre cele mai importante bogate din Romania, care primeste anual de la bugetul statului aproximativ 29 de miliarde de lei 6,4 miliarde de euro), are un nou presedinte, Laurentiu-Teodor Mihai, un exponent de marca al industriei farma din Romania ultimilor ani.

Radu Banciu: Romanul habar n-are cine e Eugen Ionescu, cel mai mare dramaturg din toate timpurile! El e cu Corina Chiriac si Stela Popescu... (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu atitudinea romanilor fata de adevaratele genii ale natiunii. Ce spectacole a vazut romanul? Nici.

Andrei Vlad, cel mai tanar portar din istoria FCSB in cupele europene

FCSB a pierdut meciul de la Plzen, scor 0-2, dar a reusit sa arunce in lupta cel mai tanar portar din istoria clubului, in cupele europene.

Cel mai prestigios colegiu din Galati implineste 150 de ani si va primi o medalie de la Presedintia Romaniei

Gala care marcheaza aniversarea a un secol si jumatate de existenta a Colegiului National Vasile Alecsandri din Galati va avea loc pe 24 noiembrie, in prezenta a numerosi actuali si fosti elevi si profesori, dar si a ministrului Educatiei.

Superbet a intrat pe piata pariurilor sportive din Polonia

Operatorul de pariuri sportive Superbet si-a lansat oficial operatiunile pe piata din Polonia. Superbet Polonia a obtinut licenta de operare in retail in luna octombrie, devenind singurul operator strain autorizat sa functioneze pe piata poloneza, potrivit unui comunicat al companiei remis Redactiei.

Gafa uriasa la Ministerul Transporturilor. Cum s-a laudat cu autostrazile din Polonia

Ministerul Transporturilor a publicat pe pagina de Facebook a institutiei o fotografie cu o autostrada. Utilizatorii retelei sociale au remarcat ca fotografia ilustreaza o autostrada din Polonia, nu din.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )