Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai rapid spalator de vase: Un chinez curata 50 de farfurii in doar 10 secunde (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai rapid spalator de vase: Un chinez curata 50 de farfurii in doar 10 secunde (VIDEO)

Un chinez a devenit vedeta pe internet dupa ce a fost filmat in timp ce spala aproximativ 50 de farfurii in 10 secunde, fara sa sparga vreuna. Acestia si-a dezvoltat o tehnica prin care sterge fiecare. continuă pe B1

Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation: In Romania am lucrat cu RCSRDS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga/Nici un detaliu despre investitia de peste 100 milioane de euro anuntata pentru piata din Romania

Furnizam echipamente pentru retele foarte rapide de internet, iar in Romania am lucrat cu RDSRCS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga, a declarat marti Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation in cadrul forumului economic China-Europa Centrala si de Est. Intrebata despre investitia de 100 milioane euro care va fi demarata pe piata din Romania in acest an, aceasta a spus ca intentioneaza sa investeasca in Romania dar nu poate da detalii. Ministrul Comunicatiilor a spus ca nu comenteaza.

Dan Balan, cel mai bun interpret la premiile Music Box din Rusia

Cantaretul Dan Balan a fost desemnat, marti, la o gala organizata la palatul Kremlin din Moscova, invingator la categoria cel mai bun interpret a premiilor rusesti Music Box.

Cel mai mare proprietar roman de birouri: In boom incepeam un proiect daca aveam 50% preinchirieri, acum trebuie sa ai 80%

Relatia proprietar-chirias este cel mai important aspect si nu inseamna doar sa ii zambesti si sa il ajuti cand are o problema, ci sa ii dovedesti cat de important este prin investitii, spune Liviu Tudor, care a reusit in acest an sa semneze cu.

Cum faci orice browser mai rapid, avand grija la extensii

Add-on-urile, extensiile sau diversele plug-in-uri care ruleaza in browser-ul vostru preferat vi-l fac mai destept, dar in acelasi timp vi-l incetinesc. Sa vedem cum le putem tine in frau pentru a avea un browser mai rapid. Extensiile sunt foarte utile, din acest motiv fiecare browser modern le suporta si cei mai multi internauti au ajuns sa depinda de ele. Foarte multe functii utile sunt ascunse in extensii si aproape toate cele instalate se incarca odata cu browser-ul. Asta inseamna, in [].

Serie de seisme in nord-estul Chinei: Cel mai puternic cutremur a avut magnitudinea de 5,5

Mai multe cutremure s-au produs, sambata, in nord-estulChinei, cel mai puternic avand magnitudinea de 5,5, potrivit Institutului american de geofizica USGS. Cel mai puternic dintre cutremure s-a produs.

NATO lanseaza in Estonia cel mai important exercitiu de aparare cibernetica.

NATO a lansat marti in Estonia un amplu exercitiu de aparare cibernetica, cel mai important de acest fel destinat contracararii atacurilor informatice masive si simultane impotriva statelor aliate si celor partenere, relateaza Agerpres. Atacurile cibernetice sunt o realitate cotidiana si au devenit tot mai sofisticate si complexe, a precizat, intr-un comunicat, Jamie Shea, secretar general adjunct al NATO, responsabil cu provocarile emergente la adresa securitatii. NATO trebuie sa faca .

Cel mai bogat israelian, executat silit in Romania

Beny Steinmetz, cel mai bogat israelian, care a vrut sa investeasca o jumatate de miliard de euro in imobiliare in Romania, este executat silit, scriu jurnalistii de la incomemagazine. ro. Societatea Dakona.

Black Friday 2013: Cel mai scump produs vandut online in Romania.

Magazinul online eMAG a vandut, cu ocazia Black Friday 2013, cel mai scump produs vandut online din Romania: un Mercedes-Benz, Clasa E 220 CDI Sedan, in valoare de 45. 000 de euro. Pentru acest produs, eMAG a listat si cea mai mare reducere oferita vreodata de un magazin online de Black Friday, in valoare de 12. 600 de euro. Cu ocazia Black Friday 2013, eMAG a oferit, in premiera pentru comertul online din Romania, reduceri la autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz.

Cel mai varstnic jandarm vrancean a iesit la pensie

Pentru colonelul Neagu Moldoveanu, astazi a fost ultima zi la care a mai putut raspunde prezent la activitatile zilnice ale jandarmeriei vrancene.

Bursa reuseste sa atinga cel mai mare rulaj anual de dupa maximele din 2007

Bursa de la Bucuresti a scazut cu 0,42%, intr-o piata unde investitorii au fost mai activi la tranzactionarea actiunilor lichide, iar transferurile de marti au dus rulajul BVB din acest an peste pragul de 10 miliarde lei pe segmentul actiunilor, pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )