Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cel mai scump loc de parcare din lume: 640.000 $

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai scump loc de parcare din lume: 640.000 $

Ascunsa in jungla de zgarie-nori din Hong Kong, cea mai scumpa piata imobiliara din lume, o proprietate de 640. 000 de dolari asteapta un cumparator in cautare de chilipiruri. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai scump loc de parcare din lume se gaseste in Hong Kong si valoreaza 640.000 de dolari

Compania de imobiliare Gale Well Group a scos la vanzare un spatiu de parcare, pentru nu mai putin de 640. 000 de dolari. Spatiul se afla intre zgarie-norii din Hong Kong, o piata pentru care suma pare.

Cel mai vechi computer digital din lume, Witch, a fost repornit

Cel mai vechi computer digital din lume, supranumit si Witch, a fost restaurat complet si repornit la Muzeul National de Computing din Bletchley Park, ieri 20 Noiembrie. Witch, sau pe numele sau initial Harwell Dekatron este cel mai vechi computer digital din lume, care este in totalitate functional in cadrul Muzeului National de Computing din Anglia. Initial, acum mai bine de 60 de ani, in 1951 el a fost folosit pentru programele de cercetare atomica. Acesta a fost uitat de .

Toaleta este cel mai CURAT loc din casa ta. in BUCATARIE se afla obiectul pe care sunt de 200.000 de ori mai multi microbi

Daca va gandeati ca toaleta este cel mai infestat loc din casa dumneavoastra, aflati ca va inselati amarnic. in bucatarie, acolo unde preparam mancarea noastra se afla un obiect pe care sunt de 200.

Cel mai mare parc solar din Romania va fi deschis la Isaccea

Firma RaRa Parc, din Brasov, va pune in functiune la Isaccea, saptamana viitoare, cel mai mare parc solar din Romania, cu o capacitate de 8,75 MW. Energia produsa de Centrala Fotovoltaica Isaccea va asigura consumul a 4. 000 de gospodarii.

Albumul de nunta ascunde cel mai sfasietor detaliu. Cineva din aceasta fotografie mai are doar doua saptamani de viata

Au vrut sa mai aiba parte de inca un moment fericit impreuna. Sa isi aduca aminte de clipele frumoase atunci cand el nu va mai fi printre ei. La asta s-au gandit Fiona Harris si Joe Beard, atunci cand.

China planuieste sa ridice cea mai inalta constructie din lume in doar trei luni de zile

Chinezii vor sa construiasca Sky City, cea mai inalta constructie din lume, in doar trei luni de zile, planuind ca acesta sa fie gata pana la sfarsitul lunii martie 2013. Potrivit constructorilor,.

O familie de romani a platit 90.000 de euro pentru o vacanta in Bahamas

O familie de romani cu doi copii a platit 90. 000 de euro pentru a-si petrece revelionul intr-un resort de lux in Bahamas, cel mai mare pret achitat vreodata in Romania pentru o vacanta de Anul Nou, si care include un apartament de 150 de metri patrati cu vedere la ocean si valet la dispozitie.

China si-a propus sa devina, pana in 2020, cel mai mare generator de energie nucleara din lume

China urmareste sa devina cel mai mare generator de energie nucleara din lume, pana in anul 2020, anunta un direcotor al companiei miniere Rio Tinto, citat de Australia News. Potrivit lui Stephen.

FOTO. Vezi cum arata cel mai lung tren de ciocolata.

Cel mai lung tren de ciocolata din lume masoara aproape 35 m si se afla in holul garii din Bruxelles, cu ocazia Brussels Chocolate Week, relateaza 20minutes. ch, citat de Agerpres. S-au folosit 1. 285 kg de ciocolata si au fost necesare 784 ore de munca pentru a realiza impresionanta garnitura de tren sculptata in ciocolata. Trenul va ramane in gara pana pe 25 noiembrie, apoi va fi dus la muzeu, la Bruges sau Bruxelles. Datorita unui strat protector, trenul va putea fi pastrat cativa ani.

Record mondial: Cel mai lung tren de ciocolata, prezentat la gara din Bruxelles (VIDEO)

Un tren in miniatura realizat complet din ciocolata a stabilit un nou record mondial drept cea mai lunga structura din lume facuta integral din acest ingredient, scrie EuroNews. Trenuletul masoara 34 de.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )