Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare parc solar din Romania va fi deschis la Isaccea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare parc solar din Romania va fi deschis la Isaccea

Firma RaRa Parc, din Brasov, va pune in functiune la Isaccea, saptamana viitoare, cel mai mare parc solar din Romania, cu o capacitate de 8,75 MW. Energia produsa de Centrala Fotovoltaica Isaccea va asigura consumul a 4. 000 de gospodarii. continuă pe Wall-Street Ro

Parcul eolian din Dobrogea, cu 240 de turbine instalate, este cel mai mare din Europa

Parcul eolian Fantanele-Cogealac functioneaza, incepand de joi, la capacitate maxima, si a devenit astfel cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa. Prima turbina eoliana a fost lansata pe 1 iunie.

Cel mai mare pret achitat in Romania pentru o vacanta de Revelion: O familie a platit 90.000 de euro pentru un sejur in Bahamas

Doi romani au achizitionat in acest an cea mai scumpa vacanta de Anul Nou, alegand sa plateasca 90. 000 de euro pentru a petrece revelionul intr-un resort de lux in Bahamas. Apartamentul inchiriat in.

Cel mai mare actionar al Bucur Obor vrea sa cumpere 5% din firma

Laurentiu Postovaru, cel mai mare actionar al Bucur Obor BUCU), firma care detine centrul comercial cu acelasi nume din Capitala, vrea sa isi majoreze participatia la aproape 42% si lanseaza o oferta prin care vrea sa cumpere 5% din actiunile firmei, pentru 2 milioane lei 442. 000 de euro).

China si-a propus sa devina, pana in 2020, cel mai mare generator de energie nucleara din lume

China urmareste sa devina cel mai mare generator de energie nucleara din lume, pana in anul 2020, anunta un direcotor al companiei miniere Rio Tinto, citat de Australia News. Potrivit lui Stephen.

Cel mai vechi computer digital din lume, Witch, a fost repornit

Cel mai vechi computer digital din lume, supranumit si Witch, a fost restaurat complet si repornit la Muzeul National de Computing din Bletchley Park, ieri 20 Noiembrie. Witch, sau pe numele sau initial Harwell Dekatron este cel mai vechi computer digital din lume, care este in totalitate functional in cadrul Muzeului National de Computing din Anglia. Initial, acum mai bine de 60 de ani, in 1951 el a fost folosit pentru programele de cercetare atomica. Acesta a fost uitat de .

Mai are credibilitate Justitia din Romania? Un roman a stat 15 ANI in inchsoare desi era NEVINOVAT

Erorile judiciare pun in pericol credibilitatea justitiei din Romania. S-au inmultit cazurile in care judecatorii dau condamnari, desi nu au probe concludente. Dupa celebrul caz al lui Marcel Tundrea, un alt.

Faze Tari: Melcul banana, animalul cu cel mai mare penis din lume: Organul sexual este mare cat corpul; Transformarea socanta a acestei tinere! Are un corp pe care niciun barbat nu l-ar aprecia; Oameni ciudati. Grozavii pe retelele de socializare

Transformarea socanta a acestei tinere! Are un corp pe care niciun barbat nu l-ar aprecia. Prin fizicul pe care il are, tanara din imaginea alaturata cu siguranta atrage. La Londra se fura 170 de iPhone-uri pe zi. Vezi metoda preferata a hotilor! Londonezii se confrunta cu aproximativ 170 de furturi de iPhone-uri pe zi, o metoda.

Albumul de nunta ascunde cel mai sfasietor detaliu. Cineva din aceasta fotografie mai are doar doua saptamani de viata

Au vrut sa mai aiba parte de inca un moment fericit impreuna. Sa isi aduca aminte de clipele frumoase atunci cand el nu va mai fi printre ei. La asta s-au gandit Fiona Harris si Joe Beard, atunci cand.

O familie de romani a platit 90.000 de euro pentru o vacanta in Bahamas

O familie de romani cu doi copii a platit 90. 000 de euro pentru a-si petrece revelionul intr-un resort de lux in Bahamas, cel mai mare pret achitat vreodata in Romania pentru o vacanta de Anul Nou, si care include un apartament de 150 de metri patrati cu vedere la ocean si valet la dispozitie.

INS: Comertul are ponderea cea mai mare ca cifra de afaceri intre companiileromanesti, iar industria este principalul angajator. Patru din zece companii sunt in zona serviciilor

Patru din zece companii active au avut activitate principala serviciile in 2011, iar cel mai mare numar mediu de salariati s-a inregistrat in industrie se arata intr-o cercetare a INS, publicata luni. Comparativ cu anul 2010 numarul total de intreprinderi a scazut cu 8,4%. La sfarsitul anului 2011, sectorul industrie insuma 49715 intreprinderi, respectiv 11,6% din totalul intreprinderilor active din domeniul economic industrie, constructii, comert si servicii). Cea mai mare pondere a fost detinuta de intreprinderile active din cadrul sectorului Servicii, respectiv 40,0%.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )