Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cel mai slab leu din ultimii patru ani anunta o viitoare crestere a dobanzilor si, implicit, a ratelor la banca. Populismul PSD arunca in aer echilibrul monetar si asa fragil

România Liberă România Liberă,
Cel mai slab leu din ultimii patru ani anunta o viitoare crestere a dobanzilor si, implicit, a ratelor la banca. Populismul PSD arunca in aer echilibrul monetar si asa fragil

Leul romanesc a marcat, miercuri, cel mai slab curs fata de euro din ultimii patru ani. Interventia BNR a facut ca moneda nationala sa se opreasca din cadere, spun dealerii consultati de Romania libera. continuă pe România Liberă

LEUL SE PRABUSESTE! Moneda nationala, la cel mai scazut nivel din ultimii 4 ani

Moneda nationala si-a continuat miercuri deprecierea in raport cu euro. Cursul mentionat de Banca Nationala a Romaniei arata o cotatie pe care nu a mai atins-o de aproape patru ani. Euro a crescut .

LEUL isi revine usor in raport cu EURO, dupa ce miercuri a inregistrat cel mai scazut nivel din ultimii 4 ani

Leul si-a revenit timid fata de moneda europeana. Dupa ce miercuri leul a atins minimul ultimilor 4 ani, joi, Euro s-a depreciat fata de moneda nationala cu 0,56 bani, pana la 4,5456 lei. De.

Cursul euro - leu a atins un nou maxim istoric, in ultimii patru ani

Cursul valutar leu - euro a atins un nou maxim istoric, in ultimii patru ani, cu o cotatie de 4,5512 lei, in crestere cu 0,33% fata de sesiunea precedenta, cel mai mare nivel de la inceputul anului 2017, potrivit Bancii Nationale a Romaniei.

Parlamentarii au votat modificarea statutului, care le permite sa isi angajeze fosti colaboratori din ultimii 5 ani fara sa fie acuzati de conflict de interese

Plenul reunit al Parlamentului a votat miercuri modificarea Legii statutului deputatilor si senatorilor, prin care parlamentarii primesc o derogare de la Codul Penal in sensul in care nu mai este conflict de interese angajarea la cabinete a persoanelor cu care acestia au lucrat in ultimii cinci ani.

increderea investitorilor in zona euro se afla la cel mai inalt nivel din aproape zece ani

Luna martie a adus o crestere peste asteptari a increderii investitorilor in economia zonei euro, atingand cel mai inalt nivel din aproape zece ani, anunta Reuters. Aceasta schimbare in sentimentul general al pietelor semnaleaza o disipare a fricilor cu privire la riscurile politice care pot degrada statutul Europei.

Premiera! Mercedes LANSEAZA cel mai SCUMP SUV din lume (FOTO)

Compania Mercedes castiga tot mai multe teren atunci cand vine vorba despre masini ultra-luxoase. A lansat un nou SUV Maybach, ai acesta este cel mai scump de pe piata in acest moment,.

Liderul extremei dreapta din Olanda: Uniunea Europeana e cel mai rau lucru din toate timpurile

Liderul extremei dreapta din Olanda continua declaratiile controversate. Geert Wilders sustine ca Uniunea Europeana este cel mai rau lucru din toate timpurile si a laudat Brexitul. Wilders a continuat atacurile.

Printul Charles - a doua vizita oficiala in Romania din ultimii 20 de ani

Printul Charles, mostenitorul Coroanei Regale Britanice, va efectua o vizita oficiala in Romania, ce-a de-a doua astfel de vizita din ultimii 20 de ani, potrivit unui anunt al Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti. El a mai vizitat intre timp Romania in repetate randuri, dar acestea au fost vizite private.

China a raportat primul deficit comercial lunar din ultimii trei ani

China a inregistrat in luna februarie un deficit al balantei comerciale, o situatie foarte rara pentru cea mai populata tara a planetei, in conditiile in care rata de crestere a importurilor a fost mult mai mare decat avansul exporturilor, relateaza Reuters.

Cel mai frumos loc din lume este chiar aici. Scriitoarea catalana Care Santos lanseaza un nou bestseller international

Scriitoarea catalana Care Santos ofera publicului roman romanul Cel mai frumos loc din lume este chiar aici, o mica bijuterie literara scrisa impreuna cu Francesc Miralles, recent aparuta in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Corneliei Radulescu. Lansarea va avea loc luni, 6 martie, ora 19. 00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu Bld. Regina Elisabeta nr.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )