Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cel mai vizitat obiectiv din Bucegi, Pestera Ialomitei, inchis publicului. Anumite galerii au fost inundate

Adevărul Adevărul,
Cel mai vizitat obiectiv din Bucegi, Pestera Ialomitei, inchis publicului. Anumite galerii au fost inundate

Pestera Ialomitei, cel mai vizitat obiectiv din Masivul Bucegi, este inchis publicului din cauza precipitatiilor abundente cazute in ultimele zile. Pestera Ialomitei, aflata in localitatea Moroeni, judetul Dambovita, pe versantul drept al Cheilor Ialomitei, la o altitudine de 1. 660 m, are mai multe galerii inundate, ceea ce duce la imposiblitatea vizitarii acesteia. continuă pe Adevărul

Freya, cel mai singur catel din Marea Britanie. A fost respins de peste 18.000 de potentiali stapani

Chiar si animalele sufera si se simt singure. insa, Freya are poate cea mai trista poveste. Catelusa, din rasa Staffordshire Bull Terrier, a ajuns la sase ani sa fie considerata cel mai singur animal din Marea Britanie. Si asta pentru ca din cei 18. 720 de vizitatori si potentiali stapani, nimeni nu s-a interesat de ea.

Cel mai cunoscut bordel din Timisoara, scos la vanzare

Cladirea in care a functionat cel mai cunoscut bordel din Timisoara din perioada interbelica, Sari Neni, a fost scoasa la vanzare.

Piata imobiliara din Statele Unite, la cel mai ridicat nivel din ultimii 8 ani

Americanii si-au majorat achizitiile de case noi in luna aprilie pana la cel mai ridicat nivel din ultimii opt ani, iar preturile au atins un nivel record, o noua dovada ca ritmul de crestere al economiei americane a accelerat in cel de-al doilea trimestru, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Contract urias cu casa de discuri Sony. Cine este cantareata care a incheiat cel mai mare acord din istoria Marii Britanii

Casa de discuri Sony a incheiat de curand un contract fabulos cu o cantareata din Marea Britanie, acest acord fiind vazut ca cel mai mare din istoria muzicii britanice. Potrivit jurnalistilor.

Coresi Shopping Resort, cel mai verde mall din Romania

Immochan Romania a obtinut certificarea BREEAM Excellent pentru proiectul Coresi Shopping Resort din Brasov.

Daca ti-e frica de inaltime, cel mai lung pod din sticla iti va da cosmaruri [VIDEO]

Nu stiu despre voi, dar eu daca ma uit in jos de la etajul patru al unei cladiri, deja imi trece viata prin fata ochilor. Clipul urmator nu e pentru cei care sufera de rau de inaltime, iar daca nu ati suportat sa vedeti filmuletul pana la capat, clar nu ar trebui sa va planificati [].

Cum a fost cladit pe mormanele de cadavre ale detinutilor politici cel mai maret obiectiv al Romaniei comuniste

La 26 mai 1984, o mareata realizare a epocii comuniste era inaugurata in aplauzele ritmice ale unei natiuni. Spectacolul comunist, grandios si propagandistic, se desfasura, insa, pe o scena ridicata pe cadavre.

Curs valutar 24 mai. Cel mai mare euro din ultimele patru luni

Cotatia monedei unice europene valabila pentru marti, 24 mai, de aproape 5,2 lei, este cea mai mare din ultimele patru luni de zile .

Cel mai mare mall din Piatra Neamt va fi gata peste sase luni. Ce vor face africanii de la NEPI cu 18 milioane de euro

Dezvoltatorul New Europe Property Investments NEPI) si-a prezentat miercuri, 25 mai, investitia Shopping City Piatra Neamt, un complex comercial care va include un Cinema City si hipermarketul Carrefour.

Arthur Popa, seful celui mai mare mall din Romania: Este tot mai greu sa construiesti un centru comercial competitiv in Bucuresti

Numit de numai cateva luni la conducerea operatiunilor centrului comercial Baneasa Shopping City, cel mai mare mall din Romania, Arthur Popa foto cover) sustine ca este din ce in ce mai greu ca un dezvoltator sa construiasca un centru comercial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )