Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cel putin 13 intalniri periculoase intre avioane rusesti si turcesti la frontiera cu Siria

Adevărul Adevărul,
Cel putin 13 intalniri periculoase intre avioane rusesti si turcesti la frontiera cu Siria

Cel putin 13 intalniri periculoase intre avioane turcesti si rusesti au avut loc in apropiere de frontiera Turciei cu Siria, in perioada 3-10 octombrie, a declarat joi la Moscova Ali Kemal Aydin, adjunctul ministrului turc de Externe, relateaza Reuters online. continuă pe Adevărul

Razboi in Siria. intalniri periculoase intre avioane turcesti si rusesti

Cel putin 13 intalniri periculoase intre avioane turcesti si rusesti au avut loc in apropiere de frontiera Turciei cu Siria, in perioada 3-10 octombrie, a declarat joi la Moscova Ali Kemal Aydin,.

Cel putin doua persoane au fost ucise intr-o serie de atacuri palestiniene in Israel

Cel putin doua persoane au fost ucise si cateva ranite intr-o serie de atacuri comise de palestinieni inarmati, marti, la Ierusalim si intr-o suburbie a orasului Tel Aviv, intr-o Zi a furiei declarata de grupari palestiniene, a anuntat politia, potrivit Reuters.

ULTIMA ORA Cel putin doua persoane au fost ranite la Ierusalim, in doua atentate

Cel putin doua persoane au fost ucise si mai multe ranite marti dimineata in doua atentate la Ierusalim, unul cu o arma e foc, intr-un autobuz, si altul cu un excavator, intr-un cartier evreiesc ultra-ortodox, anunta AFP.

VIDEO Cel putin doua persoane au fost ranite la Ierusalim, in doua atentate teroriste

Cel putin doua persoane au fost ucise si mai multe ranite marti dimineata in doua atentate la Ierusalim, unul cu o arma e foc, intr-un autobuz, si altul cu un excavator, intr-un cartier evreiesc ultra-ortodox, anunta AFP.

Guvernul vrea sa asigure accesul gratuit al furnizorilor de retele de comunicatii electronice la imobilele aflate in proprietate publica a statului/Masura va reduce cu cel mult 13 milioane lei veniturile anuale ale bugetelor locale

Guvernul vrea sa asigure accesul gratuit al furnizorilor de retele de comunicatii electronice la imobilele proprietate publica a statului, masura menita sa incurajeze dezvoltarea si extinderea retelelor de comunicatii electronice, astfel incat Romania sa poata atinge obiectivele stabilite prin Agenda Digitala, potrivit unui proiect de lege supus dezbaterii publice. Masura va reduce cu cel mult 13 milioane lei veniturile anuale ale bugetelor locale, in timp ce dezvoltarea retelelor telecom si cresterea eficientei utilizarii infrastructurilor existente va genera o crestere a veniturilor la bugetul de stat si la bugetele locale prin efectul de multiplicare in economie pe care il au investitiile, se arata in expunerea de motive a proiectului de lege.

Surse: Armata siriana si avioane rusesti i-au atacat pe rebeli la sud de Alep

Militari sirieni si aliatii lor, sustinuti de avioane rusesti de vanatoare, i-au atacat vineri pe insurgenti la Alep, a anuntat o sursa din Siria si un ONG.

Cel putin 30 de directori ai VW implicati in manipularea testelor de poluare

Cel putin 30 de directori ai Volkswagen au fost implicati in manipularea testelor de poluare ale motoarelor diesel, relateaza astazi revista germana Spiegel, citand investigatiile interne si externe care au loc, conform Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )