Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 17 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu la un azil de batrani din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 17 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu la un azil de batrani din Ucraina

Cel putin 17 persoane si-au pierdut astazi viata intr-un incendiu izbucnit la un azil de batrani dintr-un sat aflat la aproape 40 de kilometri nord-est de capitala ucraineana Kiev, a informat Ministerul pentru Situatii de Urgenta din Ucraina, potrivit agentiilor Reuters, AFP si EFE. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 17 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu izbucnit la un azil de batrani din Ucraina

Cel putin 17 persoane si-au pierdut viata, duminica, intr-un incendiu izbucnit la un azil de batrani dintr-un sat aflat la aproximativ 37 de kilometri nord-est de Kiev, a informat Ministerul pentru Situatii de Urgenta din Ucraina, citat de Reuters.

Incendiu la un azil de batrani din Ucraina. Cel putin 17 persoane au murit

Cel putin 17 persoane au murit, duminica, intr-un incendiu care a izbucnit la un azil de batrani, situat intr-un sat la aproximativ 40 de kilometri nord-est de Kiev.

Cel putin 17 morti intr-un incendiu la un azil de batrani din Ucraina

Un incendiu a izbucnit, duminica, la un azil de batrani dintr-un sat aflat la aproape 40 de kilometri nord-est de capitala ucraineana Kiev. in urma incidentului, cel putin 17 persoane si-au pierdut.

Tragedie la un combinat chimic din India: Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite intr-o explozie (VIDEO)

Explozie puternica la o fabrica de produse chimice din India. Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite dupa ce un boiler aflat intr-una dintre incaperile din uzina a sarit.

Tragedie la un azil de batrani! 17 persoane au ars de vii

Cel putin 17 persoane si-au pierdut viata duminica intr-un incendiu izbucnit la un azil de batrani dintr-un sat aflat la aproape 40 de kilometri nord-est de capitala ucraineana Kiev, a informat Ministerul pentru Situatii de Urgenta din Ucraina, informeaza EFE, Reuters si AFP.

Naufragiu in Marea Mediterana: Cel putin 20 de imigranti si-au pierdut viata (FOTO)

Cel putin 20 de oameni si-au pierdut viata, in Marea Mediterana, in largul Libiei, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a rasturnat, potrivit libertatea. ro. Pentru s-alvarea.

VIDEO Bataie generala in jungla de la Calais. Cel putin 40 de persoane au fost ranite intr-un conflict intre refugiati afgani si sudanezi

Autoritatile franceze au intervenit cu gaze lacrimogene in tabara de Calais, pentru a opri ciocnirile violente izbucnite intre migranti afgani si sudanezi din cauza modului de distribuire a alimentelor. Cel putin 200 de migranti au fost implicati in violente, iar printre raniti se numara 33 de migranti, 5 voluntari, inclusiv o femeie, si doi agenti de securitate, scrie RT.

ONU: Cel putin 700 de migranti au murit in Marea Mediterana in ultima saptamana

ONU: Cel putin 700 de migranti au murit in Marea Mediterana in ultima saptamana .

Inundatii fara precedent in Texas: Cel putin o persoana a murit si doua au fost date disparute in orasul Brenham

Inundatii fara precedent in statul american Texas. Cel putin o persoana a murit si doua au fost date disparute in urma ploilor abundente din orasul Brenham, unde s-a inregistrat cea mai.

Hackerul roman Guccifer a pledat vinovat in SUA si risca cel putin doi ani de inchisoare

Hackerul roman Guccifer va petrece cel putin doi ani dupa gratii dupa ce a pledat vinovat miercuri dimineata ca a spart conturile de email ale familiei Bush si ale altor personalitati importante si pentru furt de identitate, relateaza Associatred Press.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )