Libnet.ro
UNICEF

16:00

ONU: Cel putin 700 de migranti au murit in Marea Mediterana in ultima saptamana

România Liberă România Liberă,
ONU: Cel putin 700 de migranti au murit in Marea Mediterana in ultima saptamana

ONU: Cel putin 700 de migranti au murit in Marea Mediterana in ultima saptamana . continuă pe România Liberă

Incendiu la un azil de batrani din Ucraina. Cel putin 17 persoane au murit

Cel putin 17 persoane au murit, duminica, intr-un incendiu care a izbucnit la un azil de batrani, situat intr-un sat la aproximativ 40 de kilometri nord-est de Kiev.

Tragedie la un combinat chimic din India: Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite intr-o explozie (VIDEO)

Explozie puternica la o fabrica de produse chimice din India. Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite dupa ce un boiler aflat intr-una dintre incaperile din uzina a sarit.

ONU: Aproape 700 de migranti si-au pierdut viata in naufragii in Marea Mediterana in ultima saptamana

Aproape 700 de migranti care incercau sa ajunga pe coasta italiana, printre care aproximativ 40 de copii, au murit in ultima saptamana in naufragiile care au avut loc in Marea Mediterana, au anuntat, duminica, oficiali ai inaltului Comisariat al ONU pentru Refugiati HCR).

Imagini socante surprinse in Marea Mediterana unde un vas cu migranti a naufragiat (FOTO)

Imagini socante au fost surprinse in Marea Mediterana. Un vas ce transporta 560 de refugiati s-a rasturnat, ambarcatiunea avand destinatia Italia. Nava ce venea din Libia a fost.

Imagini socante surprinse in Marea Mediterana, unde un vas cu migranti a naufragiat (FOTO)

Imagini socante au fost surprinse in Marea Mediterana. Un vas ce transporta 560 de refugiati s-a rasturnat, ambarcatiunea avand destinatia Italia. Nava ce venea din Libia a fost.

Naufragiu in Marea Mediterana: Cel putin 20 de imigranti si-au pierdut viata (FOTO)

Cel putin 20 de oameni si-au pierdut viata, in Marea Mediterana, in largul Libiei, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a rasturnat, potrivit libertatea. ro. Pentru s-alvarea.

Criza migrantilor: Marina italiana avertizeaza ca bilantul ultimului naufragiu din Marea Mediterana s-ar putea agrava

Marina italiana a anuntat vineri seara ca a recuperat 45 de corpuri ale unor migranti dupa ultimul naufragiu care a avut loc in Marea Mediterana, al treilea in numai trei zile, al carui bilant s-ar putea inrautati din cauza zecilor de persoane date disparute in continuare, transmite AFP, preluata de dhnet. be.

Cutiile negre ale avionului EgyptAir prabusit in Marea Mediterana nu pot fi recuperate mai devreme de 12 zile

Cutiile negre ale zborului Paris-Cairo al companiei EgyptAir care s-a prabusit in Marea Mediterana cu 66 de persoane la bord nu vor putea fi recuperate mai devreme de 12 zile, timpul necesar pentru ca o nava specializata sa ajunga la fata locului, au declarat duminica surse apropiate anchetei, transmite agentia Belga preluata de dhnet. be.

Airbus, anunt de ultima ora despre avionul EgyptAir prabusit in Marea Mediterana

Airbus a anuntat ca a detectat semnale din Marea Mediterana, acolo unde se crede ca s-a prabusit avionul EgyptAir, omorand toti cei 66 de oameni aflati la bord, scrie CNN, care citeaza agentia de stat.

Echipele de cautare au detectat semnale de urgenta transmise de epava avionului EgyptAir prabusit in Marea Mediterana

Echipele de cautare au detectat semnale de urgenta transmise de epava avionului EgyptAir care s-a prabusit saptamana trecuta in Marea Mediterana in timp ce efectua cursa MS804 intre Paris si Cairo. Detectarea semnalelor va permite limitarea razei de cautare de la 65 de kilometri la aproape cinci, potrivit sefului echipei de anchetatori, capitanul Ayman Al Moqadem, citat de The Independent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )