Libnet.ro
UNICEF

08:01

Inundatii fara precedent in Texas: Cel putin o persoana a murit si doua au fost date disparute in orasul Brenham

B1 B1,
Inundatii fara precedent in Texas: Cel putin o persoana a murit si doua au fost date disparute in orasul Brenham

Inundatii fara precedent in statul american Texas. Cel putin o persoana a murit si doua au fost date disparute in urma ploilor abundente din orasul Brenham, unde s-a inregistrat cea mai. continuă pe B1

Tragedie la un combinat chimic din India: Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite intr-o explozie (VIDEO)

Explozie puternica la o fabrica de produse chimice din India. Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite dupa ce un boiler aflat intr-una dintre incaperile din uzina a sarit.

Situatie fara precedent pentru Coca-Cola. Motiv incredibil pentru care compania va opri productia

Situatie fara precedent in Venezuela, acolo unde reprezentantii Coca-Cola au luat o masura fara precedent. in aceasta tara problemele par sa nu se mai rezolve. Venezuela se confrunta cu o situ.

Cel putin sapte morti intr-un naufragiu in largul coastei libiene

Cel putin sapte persoane au murit in naufragiul unei ambarcatiuni cu migranti in largul coastei libiene, a anuntat miercuri marina italiana, care a reusit sa salveze in jur de 500 de migranti, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Violente fara precedent intr-o tabara de refugiati din Franta (VIDEO)

Violente fara precedent intr-o tabara de refugiati din Franta. Patruzeci de persoane au fost ranite intr-un conflict in care au fost implicati sute de refugiati afgani si sudanezi din.

Naufragiu in Marea Mediterana: Cel putin 20 de imigranti si-au pierdut viata (FOTO)

Cel putin 20 de oameni si-au pierdut viata, in Marea Mediterana, in largul Libiei, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a rasturnat, potrivit libertatea. ro. Pentru s-alvarea.

Hackerul roman Guccifer a pledat vinovat in SUA si risca cel putin doi ani de inchisoare

Hackerul roman Guccifer va petrece cel putin doi ani dupa gratii dupa ce a pledat vinovat miercuri dimineata ca a spart conturile de email ale familiei Bush si ale altor personalitati importante si pentru furt de identitate, relateaza Associatred Press.

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )