Libnet.ro
UNICEF

10:45

Tragedie la un combinat chimic din India: Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite intr-o explozie (VIDEO)

B1 B1,
Tragedie la un combinat chimic din India: Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite intr-o explozie (VIDEO)

Explozie puternica la o fabrica de produse chimice din India. Cel putin trei persoane au murit si peste 150 au fost ranite dupa ce un boiler aflat intr-una dintre incaperile din uzina a sarit. continuă pe B1

FOTO: Incendiu intr-un camin din Thailanda. Cel putin 17 fete au murit

Cel putin 17 eleve si-au pierdut viata in Thailanda, in noaptea de duminica spre luni, in urma unui incendiu care a avut loc in caminul in care acestea locuiau.

Atentate sinucigase in Yemen. Sunt cel putin 45 de morti

Cel putin 45 de persoane au murit luni la Aden, in urma a doua atentate sinucigase care au vizat grupuri de tineri ce doreau sa se inroleze in fortele armate, informeaza Associated Press pe.

Naufragiu in Marea Mediterana: Cel putin 20 de imigranti si-au pierdut viata (FOTO)

Cel putin 20 de oameni si-au pierdut viata, in Marea Mediterana, in largul Libiei, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a rasturnat, potrivit libertatea. ro. Pentru s-alvarea.

Hackerul roman Guccifer a pledat vinovat in SUA si risca cel putin doi ani de inchisoare

Hackerul roman Guccifer va petrece cel putin doi ani dupa gratii dupa ce a pledat vinovat miercuri dimineata ca a spart conturile de email ale familiei Bush si ale altor personalitati importante si pentru furt de identitate, relateaza Associatred Press.

Cel putin sapte morti intr-un naufragiu in largul coastei libiene

Cel putin sapte persoane au murit in naufragiul unei ambarcatiuni cu migranti in largul coastei libiene, a anuntat miercuri marina italiana, care a reusit sa salveze in jur de 500 de migranti, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

VIDEO. Ce arme vor avea oamenii din garda lui Putin

Militarii din garda presedintelui Vladimir Putin vor primi in dotare noi arme automate, denumite AK-400.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )