Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cel putin 25 de civili ucisi in raiduri aeriene asupra Alep

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 25 de civili ucisi in raiduri aeriene asupra Alep

Cel putin 25 de civili au fost ucisi astazi in lovituri aeriene asupra sectorului rebel al orasului sirian Alep, in a doua zi a unei ofensive violente a regimului, relateaza AFP si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO + VIDEO. Cel putin 25 de persoane au fost ucise in orasul sirian Alep

Cel putin 25 de civili au murit, sambata, in orasul sirian Alep, in urma unor lovituri aeriene ale regimului de la Damasc asupra sectorului rebel din oras.

FOTO + VIDEO. Atacuri ale militantilor islamisti, intr-un oras irakian. Cel putin 12 persoane au murit

Cel putin 12 persoane au murit, sambata, in orasul irakian Tikrit, ca urmare a unui atac al militantilor islamisti asupra unui punct de control al politiei, urmat de o explozie cu masina-capcana, informeaza politia si surse militare.

SUA: Atac armat in statul Washington: Cel putin patru persoane, impuscate mortal intr-un centru comercial

Un individ a produs un atac armat intr-un centru comercial din nord-vestul statului Washington, unde a reusit sa impuste mortal cel putin patru persoane. Atacatorul a reusit sa fuga de la locul.

Cel putin 12 morti in urma unor atacuri ale militantilor islamisti in orasul Tikrit

Cel putin 12 persoane au murit astazi la Tikrit dupa ce militanti islamisti au atacat un punct de control al politiei, iar apoi au detonat o masina-capcana la intrarea in oras, relateaza Reuters, citand politia irakiana si surse militare.

Yahoo Inc anunta ca datele a cel putin 500 milioane de utilizatori au fost furate in 2014 intr-un masiv atac cibernetic

Datele personale a cel putin 500 de milioane de utilizatori au fost furate, in urma cu doi ani, in timpul unui masiv atac cibernetic, care a fost executat de hackeri sponsorizati de un stat, a anuntat joi seara Yahoo Inc, transmite Reuters, preluata de News. ro.

Analiza: Cel putin 30 de agentii de turism sau tur-operatori sunt in pericol de insolventa

Cel putin 30 de operatori din turism din Romania se afla in pericol de a intra in insolventa, asa cum s-a intamplat in cazul agentiei Genius Travel SRL, care si-a anuntat.

Romania a promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, spun oficiali SUA

Romania si alte sase tari europene au promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, au declarat oficiali americani citati de AFP.

Moscova este responsabila pentru bombardamentul convoiului umanitar din Siria, spune Washingtonul. Cel putin 20 de civili au fost ucisi

Casa Alba a afirmat marti ca Rusia este responsabila pentru bombardamentul, luni, al unui convoi umanitar in Siria care a provocat proteste la nivel international, scrie AFP, preluata de Agerpres.

CEL.RO cauta o finantare de cel putin 10 milioane de euro

Ro este un magazin online de IT and C, administrat in prezent de compania Corsar Online SRL cu capital 100% romanesc, avand ca unic asociat pe Tiberiu Pop, acesta fiind si CEO al companiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )