Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Atac armat in statul Washington: Cel putin patru persoane, impuscate mortal intr-un centru comercial

B1 B1,
SUA: Atac armat in statul Washington: Cel putin patru persoane, impuscate mortal intr-un centru comercial

Un individ a produs un atac armat intr-un centru comercial din nord-vestul statului Washington, unde a reusit sa impuste mortal cel putin patru persoane. Atacatorul a reusit sa fuga de la locul. continuă pe B1

SUA: Atac armat in statul Washington: Cinci persoane, impuscate mortal intr-un centru comercial

UPDATE: Bilantul atacului armat a ajuns la cinci morti, dupa ce un barbat ranit care fusese transportat la spital a decedat. Motivul atacului este in continuare necunoscut, iar persoana care a deschis focul.

Atac armat intr-un centru comercial din Washington. Patru persoane au fost ucise

Un barbat a impuscat mortal vineri seara patru persoane si a ranit o alta persoana intr-un centru comercial din statul Washington, in nord-vestul SUA, iar apoi a reusit sa fuga, a anuntat.

UPDATE: Atac armat intr-un centru comercial din Washington. Bilantul a ajuns la cinci morti

Un barbat a impuscat mortal vineri seara patru persoane si a ranit o alta persoana intr-un centru comercial din statul Washington, in nord-vestul SUA, iar apoi a reusit sa fuga, a anuntat.

FOTO + VIDEO. Atac armat la un mall din SUA. Trei persoane au murit, una a fost grav ranita. Atacatorul este cautat de politie

Patru persoane au murit, vineri, in urma unui atac armat care a avut loc la un mall din statul american Washington, au anuntat autoritatile locale.

VIDEO. Atac armat asupra ambasadei israeliene de la Ankara. Cel putin o persoana a fost ucisa

Un atac armat a avut loc la Ambasada Israelului de la Ankara.

Atac armat asupra ambasadei Israelului din Ankara: O persoana a fost ucisa (VIDEO)

O persoana a fost ucisa intr-un atac armat asupra ambasadei Israelului din Ankara, Turcia, conform unei publicatii turce. Doua persoane au incercat sa patrunda in cladirea institutiei in.

Yahoo Inc anunta ca datele a cel putin 500 milioane de utilizatori au fost furate in 2014 intr-un masiv atac cibernetic

Datele personale a cel putin 500 de milioane de utilizatori au fost furate, in urma cu doi ani, in timpul unui masiv atac cibernetic, care a fost executat de hackeri sponsorizati de un stat, a anuntat joi seara Yahoo Inc, transmite Reuters, preluata de News. ro.

FOTO + VIDEO. Atacuri ale militantilor islamisti, intr-un oras irakian. Cel putin 12 persoane au murit

Cel putin 12 persoane au murit, sambata, in orasul irakian Tikrit, ca urmare a unui atac al militantilor islamisti asupra unui punct de control al politiei, urmat de o explozie cu masina-capcana, informeaza politia si surse militare.

Romania a promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, spun oficiali SUA

Romania si alte sase tari europene au promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, au declarat oficiali americani citati de AFP.

Cel putin 12 morti in urma unor atacuri ale militantilor islamisti in orasul Tikrit

Cel putin 12 persoane au murit astazi la Tikrit dupa ce militanti islamisti au atacat un punct de control al politiei, iar apoi au detonat o masina-capcana la intrarea in oras, relateaza Reuters, citand politia irakiana si surse militare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )