Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel putin 30 de morti si zeci de raniti intr-o explozie dintr-o piata din estul Afganistanului

Antena3 Antena3,
Cel putin 30 de morti si zeci de raniti intr-o explozie dintr-o piata din estul Afganistanului

Cel putin 30 de persoane au murit si 40 de persoane au fost ranite in explozia unei masini-capcana intr-o piata aglomerata din estul Afganistanului, informeaza AGERPRES. in prezent, politia. continuă pe Antena3

Rusia: Cel putin trei morti si 50 de raniti intr-un incident la metroul din Moscova

O sursa din cadrul politie moscovite a declarat ca ce putin trei persoane au murit si alte 30 au fost ranite, dintre care 10 au fost spitalizate. Cel putin doua dintre persoanele ranite s-ar afla in stare grava, cu leziuni la coloana vertebrala. Acestea au fost transportate cu elicopterul la spital.

VIDEO Cel putin 10 morti, dupa deraierea unui metrou la Moscova

O garnitura de metrou a deraiat marti in Moscova, provocand cel putin 10 morti si 50 de raniti grav, a anuntat viceprimarul, potrivit BBC. Cel putin 200 de oameni au fost evacuati.

VIDEO UPDATE Moscova: Cel putin 20 morti, dupa deraierea unui metrou

Deraierea unei garnituri de metrou la Moscova a provocat moartea a cel putin 20 de persoane si ranirea a cel putin 100 de persoane marti dimienata, una dintre cele mai grave catastrofe care au avut loc la metroul din capitala rusa, scrie AFP.

Afganistan: Cel putin 30 de morti si 40 de raniti dupa ce o masina-capcana a explodat intr-o piata aglomerata

Cel putin 30 de persoane au murit si alte 40 au fost ranite dupa explozia unei masini-capcana intr-o piata aglomerata din estul Afganistanului. Explozia de mari proportii a avut loc in districtul Urgun,.

VIDEO Cel putin 12 morti si peste 150 de raniti la Moscova, in urma deraierii unui metrou

Tragedie la metroul din Moscova, dupa ce trei vagoane pline cu calatori ale unui tren au deraiat in aceasta dimineata. Bilantul mortilor a ajuns la 12 persoane, in timp ce peste 150 au fost ranite, accidentul fiind una dintre cele mai grave catastrofe produse vreodata la metroul din capitala rusa, informeaza Ria Novosti. Agentia rusa a anuntat ca peste 50 dintre raniti sunt in stare grava.

Incident major la metroul din Moscova! Cel putin trei morti si 50 de raniti

Trei persoane au murit si cel putin 50 de persoane au fost ranite dupa ce un tren al metroului din Moscova a franat brusc intre statiile Molodiojnaia si Slavianski bulivar marti dimineata, la o.

Irak: Cel putin 29 de persoane au fost ucise intr-un atac armat la Bagdad

Cel putin 29 de persoane, dintre care 20 femei, au fost ucise duminica dupa ce mai multi barbati neidentificati au atacat doua cladiri de apartamente din cartierul Zayouna, aflat in estul Bagdadului, relateaza BBC.

Afganistan: Cel putin 50 de morti intr-un atentat comis intr-o piata

Un barbat s-a aruncat in aer la bordul unei masini-capcana intr-o piata din districtul Orgun. Piata era foarte aglomerata in momentul comiterii atentatului.

ACCIDENT GRAV pe A2: Cel putin cinci persoane au fost ranite, una dintre acestea fiind in coma

Cel putin cinci persoane au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier produs pe autostrada Bucuresti-Constanta A2).

Un tunel feroviar s-a prabusit in China. Cel putin 14 persoane au ramas captive in subteran

Un tunel feroviar din provincia Yunan, sudul Chinei, s-a prabusit din senin, prinzand captivi in interior cel putin 14 persoane, relateaza Xinhua. Potrivit presei locale, incidentul a avut loc la ora locala 16:00.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )