Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 34 de presoane au fost ucise

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 34 de presoane au fost ucise

ACTUALIZARE 15:05 O noua explozie s-a produs in fata catedralei copte din Alexandria Potrivit AFP, o noua explozie s-a produs duminica in fata catedralei din orasul Alexandria, al doilea oras ca marime al tarii, acolo unde se afla si sediul Bisericii Copte. Aceasta explozie s-a soldat sase morti si peste 65 de raniti. *ACTUALIZARE 13:52 Cel putin 28 oameni au murit si alti 40 au fost raniti. Momentul deflagratiei a fost surprins de camerele televiziunilor care transmiteau in direct. ---- Cel putin 26 de persoane au fost ucise de o explozie care a avut loc, astazi, intr-o biserica copta din nordul Egiptului in timp ce era celebrata slujba de Florii, anunta CNN, care citeaza presa locala. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 41 de presoane au fost ucise

ACTUALIZARE 16:43 Sunt cel putin 41 de morti in cele doua explozii care au vizat doua biserici din Egipt. Ultimele informatii arata ca atentatele au fost revendicate de gruparea teorista Stat Islamic. *ACTUALIZARE 15:05 O noua explozie s-a produs in fata catedralei copte din Alexandria *ACTUALIZARE 13:52 Cel putin 28 oameni au murit si alti 40 au fost raniti. Momentul deflagratiei a fost surprins de camerele televiziunilor care transmiteau in direct. ---- Cel putin 26 de persoane au fost ucise de o explozie care a avut loc, astazi, intr-o biserica copta din nordul Egiptului in timp ce era celebrata slujba de Florii, anunta CNN, care citeaza presa locala.

Cel putin 28 de presoane au fost ucise

ACTUALIZARE 13:52 Cel putin 28 oameni au murit si alti 40 au fost raniti. Momentul deflagratiei a fost surprins de camerele televiziunilor care transmiteau in direct. ---- Cel putin 26 de persoane au fost ucise de o explozie care a avut loc, astazi, intr-o biserica copta din nordul Egiptului in timp ce era celebrata slujba de Florii, anunta CNN, care citeaza presa locala.

Cel putin 26 de presoane au fost ucise

Cel putin 26 de persoane au fost ucise de o explozie care a avut loc, astazi, intr-o biserica copta din nordul Egiptului in timp ce era celebrata slujba de Florii, anunta CNN, care citeaza presa locala.

FOTO VIDEO Cel putin 25 morti si 50 de raniti intr-o explozie produsa langa o biserica situata la nord de Cairo

Cel putin 25 persoane au fost ucise duminica intr-o explozie produsa langa o biserica din localitatea egipteana Tanta, situata la nord de Cairo, relateaza presa internationala. O a doua explozie s-a produs in aceeasi localitate, langa un centru de antrenament al politiei.

FOTO VIDEO Cel putin 30 morti si 70 de raniti intr-o explozie produsa intr-o biserica situata la nord de Cairo

Cel putin 30 persoane au fost ucise si peste 70 au fost ranite intr-o explozie produsa duminica intr-o biserica din localitatea egipteana Tanta, situata la nord de Cairo, relateaza presa internationala. O a doua explozie s-a produs in aceeasi localitate, langa un centru de antrenament al politiei.

UPDATE Florii insangerate. Cel putin 41 de morti si peste 100 de raniti in doua explozii care au vizat doua biserici din Egipt VIDEO

Cel putin 41 de persoane au fost ucise duminica si peste 100 au fost ranite in doua explozii care au vizat doua biserici copte din Egipt. Una dintre deflagratii s-a produs in localitatea egipteana Tanta, situata la nord de Cairo, iar cealalta a avut loc in Alexandria, relateaza presa internationala. De asemenea, la Tanta a avut loc o explozie langa un centru de antrenament al politiei.

VIDEO Florii insangerate. Cel putin 41 de morti si peste 100 de raniti in explozii care au vizat doua biserici din Egipt. Statul Islamic a revendicat atacurile

Cel putin 41 de persoane au fost ucise duminica si peste 100 au fost ranite in doua explozii care au vizat doua biserici copte din Egipt. Una dintre deflagratii s-a produs in localitatea egipteana Tanta, situata la nord de Cairo, iar cealalta a avut loc in Alexandria, relateaza presa internationala. De asemenea, la Tanta a avut loc o explozie langa un centru de antrenament al politiei.

VIDEO Atentat cu bomba intr-o biserica din Egipt, in timpul slujbei de Florii: Cel putin 25 de morti si 60 de raniti. / Atac sinucigas si in fata unei biserici din Alexandria, soldat cu 2 morti si 21 de raniti

Cel putin 25 de oameni si-au pierdut viata si alti 60 au fost raniti duminica intr-un atentat cu bomba comis intr-o biserica copta din Egipt in timpul slujbei de Florii, indica un bilant al Ministerului Sanatatii de la Cairo, citat de Reuters. Ora 14:38: Explozia din fata bisericii din Alexandria - un atentat comis de un atacator sinucigas: 2 morti si 21 de raniti. Reuters)Ora 14:15: O noua explozie, in fata unei biserici din orasul Alexandria: cativa raniti.

FOTO + VIDEO. Doua biserici din Egipt, vizate de atacuri cu bomba, in ziua de Florii. Cel putin 36 de persoane au murit si peste 100 au fost ranite. O parte dintre victime erau credinciosi care participau la slujba. Gruparea Stat Islamic a revendicat aten

Doua biserici din Egipt au fost vizate, duminica, de explozii cu bomba. Astfel, cel putin 11 persoane au murit si alte cateva au fost ranite, intr-un atentat care a avut loc, in ziua de Florii, la o biserica crestina din orasul egiptean Alexandria. Anterior, si o biserica din orasul Tanta, situat in Delta Nilului, a fost vizat de un atac cu bomba, care a cauzat moartea 25 de oameni si ranirea a 78 .

Tragedie in ziua de Florii: Cel putin 26 de morti si peste 42 de raniti, intr-o explozie la o biserica din Egipt - FOTO si VIDEO

O explozie a avut loc la o biserica din orasul egiptean Tanta. Sunt cel putin 13 morti si 42 de raniti, anunta presa internationala, potrivit Observator. tv. Explozia s-a produs in fata bisericii,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )