Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cel putin 70 dupa ce feribotul pe care se aflau s-a izbit de un dig in largul Macao

România Liberă România Liberă,
Cel putin 70 dupa ce feribotul pe care se aflau s-a izbit de un dig in largul Macao

Un feribot cu 220 de pasageri si 13 membri ai echipajului la bord, s-a izbit vineri dimineata de un dig in largul Regiunii Administrative Speciale Macao. Cel putin 70 de persoane au fost ranite . continuă pe România Liberă

Cel putin 70 de morti, dupa ce feribotul pe care se aflau s-a izbit de un dig in largul Macao

Un feribot cu 220 de pasageri si 13 membri ai echipajului la bord, s-a izbit vineri dimineata de un dig in largul Regiunii Administrative Speciale Macao. Cel putin 70 de persoane au fost ranite .

Cel putin 70 de persoane ranite in Macao, dupa ce un feribot s-a izbit de un dig

Un feribot cu 220 de pasageri la bord si 13 membri ai echipajului s-a izbit, vineri dimineata, de un dig in larg, cel putin 70 de persoane au fost ranite in urma acestui incident. Feribotul TurboJet, plecat din.

Inundatii in Brazilia: Cel putin noua morti si 79 de orase in stare de urgenta

Furtunile si ploile abundente care s-au abatut in cursul week-endului in statul Parana sudul Braziliei) s-au soldat cu cel putin noua morti si sase disparuti, in timp ce 79 de orase sunt vizate de stare de.

Pakistan. Cel putin zece rebeli ucisi intr-un nou atac cu avioane fara pilot

Oficiali din Pakistan au anuntat ca cel putin zece rebeli au fost ucisi, joi dimineata, intr-un nou atac cu avioane americane fara pilot efectuat intr-o zona tribala din nord-vestul tarii, unde presiunile se accentueaza in favoarea unei operatiuni militare a Guvernului pakistanez .

Tunisia. Cel putin 23 de persoane, arestate pentru tentativa de frauda la Bacalaureat

Surse judiciare din Tunisia au declarat ca cel putin 23 de tunisieni au fost arestati pentru tentativa de frauda la Bacalaureat cu ajutorul telefoanelor,iar un sindicat pune la indoiala credibilitatea examenului din acest an.

Update: Cel putin 10 rebeli ucisi intr-un nou atac cu avioane fara pilot, in Pakistan

Update 09. 00 - Cel putin 10 rebeli au fost ucisi, joi dimineata, intr-un nou atac cu avioane americane fara pilot efectuat intr-o zona tribala din nord-vestul Pakistanului, unde presiunile se accentueaza in.

Cel putin 37 morti intr-o serie de atentate comise la Bagdad

Cel putin 37 persoane au murit, iar sute au fost ranite, miercuri, intr-o serie de atentate comise la Bagdad, inclusiv la o reuniune a liderilor tribali din Sadr City, in partea de nord-est a capitalei Irakului,.

Euronext vrea sa obtina cel putin 880 milioane de euro din cotarea sa la bursa

Operatorul bursier european Euronext a anuntat, marti, ca intentioneaza sa obtina intre 880 milioane de euro si 1,16 miliarde de euro cu ocazia cotarii sale publice initiale, care valorizeaza compania la 1,75 miliarde de euro, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )