Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tunisia. Cel putin 23 de persoane, arestate pentru tentativa de frauda la Bacalaureat

România Liberă România Liberă,
Tunisia. Cel putin 23 de persoane, arestate pentru tentativa de frauda la Bacalaureat

Surse judiciare din Tunisia au declarat ca cel putin 23 de tunisieni au fost arestati pentru tentativa de frauda la Bacalaureat cu ajutorul telefoanelor,iar un sindicat pune la indoiala credibilitatea examenului din acest an. continuă pe România Liberă

Tunisia: Cel putin 23 de persoane au fost arestate pentru tentativa de frauda la Bacalaureat

Cel putin 23 de persoane din Tunisia au fost arestate pentru tentativa de frauda la Bacalaureat cu ajutorul telefoanelor mobile, au anuntat surse judiciare pentru AFP. in acelasi timp, un sindicat pune la.

Cel putin 23 de persoane au murit intr-un atentat ce a vizat un restaurant din sud-vestul Pakistanului

Cel putin 23 de persoane au fost ucise duminica seara, in sud-vestul Pakistanului, intr-un atac sinucigas vizand un restaurant frecventat de un grup format din membri ai minoritatii siite, au anuntat.

Brazilia: Cel putin noua persoane au murit, iar alte sase au fost date disparute in urma inundatiilor

Cel putin noua persoane au murit, iar alte sase au fost date disparute in statul Parana sudul Braziliei), unde furtunile si ploile abundente care s-au abatut in cursul weekendului, in timp ce 79 de orase sunt.

Cel putin 37 morti intr-o serie de atentate comise la Bagdad

Cel putin 37 persoane au murit, iar sute au fost ranite, miercuri, intr-o serie de atentate comise la Bagdad, inclusiv la o reuniune a liderilor tribali din Sadr City, in partea de nord-est a capitalei Irakului,.

FOTO Rafael Nadal a scris istorie la Roland Garros - A devenit primul jucator care castiga cel putin un turneu de Grand Slam timp de zece ani consecutiv

Rafael Nadal a devenit, dupa ce a castigat pentru a noua oara trofeul de la Roland Garros, primul jucator de tenis care reuseste sa cucereasca timp de zece ani consecutiv cel putin un trofeu de Grand Slam. Ibericul a ajuns la cota 14, performanta cu care l-a egalat pe Pete Sampras.

Pakistan. Cel putin zece rebeli ucisi intr-un nou atac cu avioane fara pilot

Oficiali din Pakistan au anuntat ca cel putin zece rebeli au fost ucisi, joi dimineata, intr-un nou atac cu avioane americane fara pilot efectuat intr-o zona tribala din nord-vestul tarii, unde presiunile se accentueaza in favoarea unei operatiuni militare a Guvernului pakistanez .

Inundatii in Brazilia: Cel putin noua morti si 79 de orase in stare de urgenta

Furtunile si ploile abundente care s-au abatut in cursul week-endului in statul Parana sudul Braziliei) s-au soldat cu cel putin noua morti si sase disparuti, in timp ce 79 de orase sunt vizate de stare de.

Update: Cel putin 10 rebeli ucisi intr-un nou atac cu avioane fara pilot, in Pakistan

Update 09. 00 - Cel putin 10 rebeli au fost ucisi, joi dimineata, intr-un nou atac cu avioane americane fara pilot efectuat intr-o zona tribala din nord-vestul Pakistanului, unde presiunile se accentueaza in.

UPDATE. Pakistan. Cel putin 24 de morti in violentele s-au reluat pe aeroportul din Karachi. Atacul, revendicat de talibani

24 persoane au fost omorate, luni, pe aeroportul din Karachi, capitala economica a Pakistanului, in urma unor schimburi de focuri. Insurgentii au atacat masiv, duminica seara, aeroportul din Karachi.

Mesaj al femeii arestate pentru santaj trimis cumnatului Liviei Stanciu: O sa iasa asa de urat incat poate demisiona

Mariana Rarinca, femeia arestata pentru ca ar fi santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), i-a trimis cumnatului acesteia mesaje in care arata ca nu mai poate astepta banii ceruti si ca judecatoarea poate sa-si dea demisia dupa divulgarea in presa a informatiilor presupus compromitatoare, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )