Libnet.ro
UNICEF

22:01

Cel putin noua morti si mii de sinistrati in urma inundatiilor produse in Haiti

B1 B1,
Cel putin noua morti si mii de sinistrati in urma inundatiilor produse in Haiti

Cel putin noua persoane au murit, iar alte cateva mii si-au pierdut locuintele in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale din Haiti. Trei copii au murit dupa prabusirea casei familiale, in . continuă pe B1

Tragedie in Haiti. Noua morti si mii de sinistrati, in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale

Noua oameni au murit si alte cateva mii si-au pierdut locuintele in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale din Haiti, relateaza AFP. Trei copii au murit dupa prabusirea casei familiale, in.

TURCIA: Cel putin 10 morti, dupa ce un vas care venea spre Romania s-a rasturnat in Stramtoarea Bosfor

Cel putin zece imigranti au murit, luni dimineata, in Stramtorea Bosfor dupa ce o ambarcatiune care se indrepta spre Romania, cu aproximativ 40 de imigranti la bord, s-a rasturnat.

Inundatii Haiti. Noua morti si mii de refugiati

Mii de oameni si-au pierdut casele in inundatiile din Haiti provocate de ploile torentiale. Cel putin noua persoane au murit.

O barca cu refugiati ce se indrepta spre Romania a naufragiat in Bosfor cel putin 24 de morti, in special copii

La primele ore ale diminetii de luni, o nava cu refugiati, aparent sirieni, a naufragiat langa coasta nordica a Istanbulului. Cel putin 24 de oameni au murit, in timp ce altii sunt dati disparuti. Se pare ca nava cu emigranti se indrepta spre Romania, anunta Hurryiet Daily News.

TURCIA: Cel putin 24 de morti, dupa ce un vas care venea spre Romania s-a rasturnat in Stramtoarea Bosfor

Cel putin zece imigranti au murit, luni dimineata, in Stramtorea Bosfor dupa ce o ambarcatiune care se indrepta spre Romania, cu aproximativ 40 de imigranti la bord, s-a rasturnat.

Cel putin 24 de imigranti morti in Bosfor, dupa rasturnarea vasului care venea spre Romania

Cel putin 24 de persoane au murit luni dimineata in partea de nord a Stramtorii Bosfor, in apropiere de Marea Neagra, dupa ce o ambarcatiune care se indrepta catre Romania, cu aproximativ 40 de imigranti la.

Cel putin zece imigranti morti in Bosfor, dupa rasturnarea vasului care venea spre Romania

Cel putin zece persoane au murit luni dimineata in partea de nord a Stramtorii Bosfor, in apropiere de Marea Neagra, dupa ce o ambarcatiune care se indrepta catre Romania, cu aproximativ 40 de imigranti la.

SIRIA: Cel putin 13 copii, ucisi intr-un bombardament la Damasc

Observatorul Sirian al Drepturilor Omului a anuntat ca cel putin 13 copii au fost ucisi miercuri intr-un bombardament asupra unui cartier rebel din Damasc, care a vizat inclusiv o scoala.

Siria: Cel putin 13 copii au fost ucisi intr-un bombardament care a vizat un cartier din Damasc

Cel putin 13 copii au fost ucisi, miercuri, intr-un bombardament asupra cartierului Qabun din Damasc, care a vizat inclusiv o scoala, informeaza AFP. O parte a cartierului Qabun este controlata de armata si.

Cel putin 13 copii, ucisi intr-un bombardament asupra unui cartier din Damasc

Cel putin 13 copii au fost ucisi miercuri intr-un bombardament asupra unui cartier rebel din Damasc, care a vizat inclusiv o scoala, au afirmat militanti si o organizatie neguvernamentala, transmite.

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )