Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin sapte persoane ucise in urma unor raiduri israeliene in Fasia Gaza. Oficial ONU: atacurile ar putea fi ilegale

Adevărul Adevărul,
Cel putin sapte persoane ucise in urma unor raiduri israeliene in Fasia Gaza. Oficial ONU: atacurile ar putea fi ilegale

Tirurile de rachete lansate in Fasia Gaza de catre Israel ar putea fi ilegale deoarece vizeaza si regiuni populate de civili, a informat recent un inalt oficial al ONU pentru drepturile omului, adaugand ca numarul palestinienilor care au murit se riica la peste 110, conform ziarului The Guardian. continuă pe Adevărul

Incident armat in Texas: Cel putin sase persoane au murit

Un barbat a impuscat cel putin sase persoane, majoritatea copii, in urma unei dispute familiale, miercuri, in Texas sudul Statelor Unite), au anuntat surse din cadrul politiei.

Cel putin trei morti, in urma cutremurului de ieri din Mexic

Cel putin trei persoane, printre care un nou-nascut, au murit, iar alte aproximativ 40 au fost ranite, luni, in zona de frontiera dintre Mexic si Guatemala, din cauza unui cutremur puternic cu magnitudine de 6,9.

Cel putin sase morti, intre care copii, in Texas, in urma unui incident armat

Un barbat a impuscat cel putin sase persoane, majoritatea copii, in urma unei dispute familiale, miercuri, in Texas sudul Statelor Unite), au anuntat surse din cadrul politiei, relateaza AFP.

Cel putin 80 de raniti in urma coliziunii a doua trenuri, in Africa de Sud

Doua trenuri au intrat in coliziune, marti seara, in apropierea orasului sud-african Durban, cel putin 80 de persoane fiind ranite, anunta autoritatile, citate de AFP. Doua trenuri s-au.

EXPLOZIE puternica in vestul Turciei. Cel putin o persoana a murit si alte 25 sunt ranite

Cel putin o persoana si-a pierdut viata vineri dimineata si alte 25 au fost ranite, unele foarte grav, in urma unei explozii provocata de o scurgere de gaz din vestul Turciei, in orasul Denizli. Presa locala.

UPDATE. Perchezitii pe litoral, intr-un dosar de talharie. Sapte persoane au fost retinute

Mai multe perchezitii au avut loc, vineri dimineata, in Constanta si Navodari, la domiciliile mai multor persoane suspectate de comiterea de talharii. Sapte persoane au fost retinute .

Cel putin 13 morti si 21 de raniti intr-un dublu atentat produs la Kirkuk

Treisprezece persoane au fost ucise vineri intr-un dublu atentat produs in orasul disputat Kirkuk, aflat sub controlul fortelor kurde, a anuntat Sabah Mohammad Amin, un responsabil medical din Kirkuk, relateaza.

Texas: Cel putin sase morti, intre care copii, in urma unui incident armat

Un barbat a impuscat cel putin sase persoane, majoritatea copii, in urma unei dispute familiale, miercuri, in Texas sudul Statelor Unite), au anuntat surse din cadrul politiei, citate de AFP. Un incident armat.

Cel putin patru persoane au murit in urma cutremurului produs la frontiera dintre Mexic si Guatemala

Bilantul cutremurului produs luni in zona de frontiera dintre Mexic si Guatemala a fost revizuit, marti, la patru morti si 25. 000 de sinistrati, potrivit autoritatilor mexicane si guatemaleze, relateaza.

Cel putin trei morti si peste 40 de raniti, in urma seismului din Mexic

In statul Chiapas, din sudul Mexicului, unde a fost localizat epicentrul cutremurului, au fost inregistrati doi morti, precum si patru persoane ranite usor, a declarat pentru agentia franceza de presa Jose Manuel Aragon, purtator de cuvant al serviciului de protectie civila local.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )