Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel putin sase morti la Cairo, intr-o serie de atentate cu bomba vizand politia

Antena3 Antena3,
Cel putin sase morti la Cairo, intr-o serie de atentate cu bomba vizand politia

Cel putin sase persoane au fost ucise vineri in patru atentate vizand politia de la Cairo, in plina campanie de reprimare a islamistilor si inaintea marcarii a trei ani de la revolta in urma careia a fost. continuă pe Antena3

Trei atentate cu bomba la Cairo: cel putin patru morti.

Cel putin patru persoane au murit, vineri, la Cairo, in urma unor atentate cu bomba comise in doar cateva ore. Atentatele au vizat politia, conform Ministerului Egiptean de Interne. Ultimul atac a fost comis in vestul capitalei egiptene, pe o artera importanta catre Piramidele de la Giza, fara sa provoace victime, a declarat pentru AFP Hani Abdellatif, un purtator de cuvant al ministerului, potrivit Mediafax. Vineri dimineata capitala a fost afectata de un prim atac cu masina-capcana, care .

Deputatul Florentin Gust (PSD): Structurile MAI si MApN nu s-au coordonat la accidentul aviatic din Apuseni. Cel putin doi ministri ar trebui sa isi dea demisia sau sa fie demisi

Deputatul PSD Florentin Gust afirma, intr-un comunicat, ca remarca lipsa de comunicare, coordonare, interventie si competenta a structurilor din MAI si MApN in incidentul aviatic din Cluj, mentionand ca cel putin doi ministri ar trebui sa isi dea demisia sau sa fie demisi, informeaza Mediafax. Potrivit deputatului, nu avem cum sa nu ne punem intrebarea referitoarea la eficienta cheltuirii banilor publici in sisteme de siguranta si de interventie care nu produc rezultate tocmai atunci cand ar fi mai mare nevoie.

Zeci de morti in Turcia, intr-un accident de autobuz

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte 26 au fost ranite joi intr-un accident de autobuz care a avut loc in provincia Kayseri, in partea centrala a Turciei, a anuntat Orhan Duzgun, guvernatorul local, relateaza AFP.

Turcia: Cel putin 20 de persoane au murit intr-un accident de autobuz

Cel putin 20 de persoane au murit, iar alte 21 au fost ranite, joi, intr-un accident de autobuz produs din cauza poleiului, in Turcia, au anuntat autoritatile locale citate de AFP. Vehiculul, care asigura o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )