Libnet.ro
UNICEF

23:15

Zeci de morti in Turcia, intr-un accident de autobuz

Adevărul Adevărul,
Zeci de morti in Turcia, intr-un accident de autobuz

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte 26 au fost ranite joi intr-un accident de autobuz care a avut loc in provincia Kayseri, in partea centrala a Turciei, a anuntat Orhan Duzgun, guvernatorul local, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

21 morti in Turcia, intr-un accident de autobuz.

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte 26 au fost ranite, joi, intr-un accident de autobuz in Turcia, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Blat politic peste tragedia din Apuseni Anterior, un bilant anunta 20 de morti si 21 de raniti. Un pasager ranit a murit la spital din cauza ranilor, numarul mortilor crescand la 21, a precizat guvernatorul provinciei Kayseri, Orhan Duzgun. Vehiculul, care asigura o legatura intre Istanbul nord-vest) si Kayseri, a derapat si .

Turcia: Cel putin 20 de persoane au murit intr-un accident de autobuz

Cel putin 20 de persoane au murit, iar alte 21 au fost ranite, joi, intr-un accident de autobuz produs din cauza poleiului, in Turcia, au anuntat autoritatile locale citate de AFP. Vehiculul, care asigura o.

Doi morti si un ranit, intr-un accident rutier in Arad.

Doua persoane au murit, luni, in judetul Arad, dupa ce masina in care se aflua s-a ciocnit cu o basculanta, relateaza Mediafax. Traficul a fost deviat intre Deva si Arad. Citeste si: Cinci morti, intr-un accident la Cernavoda Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Ovidiu Liber, in urma impactului, fetita de 11 ani si barbatul au murit, iar femeia a fost ranita grav, fiind preluata de un elicopter SMURD si transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. Din .

Doi morti, tata si fiica, intr-un accident produs pe DN 7

O fetita de 11 ani si tatal ei si-au pierdut viata in urma unui accident rutier care a avut loc, luni dimineata, pe DN 7, in zona localitatii Barzava.

Crima in stil mafiot in Italia. Trei morti, gasiti intr-o masina carbonizata

Crima in stil mafiot in Italia, unde trei oameni au murit, printre care si un baietel de 3 ani. Victimele au fost gasite intr-o masina carbonizata, intr-o zona izolata a regiunii Calabria. Autoritatile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2517 seconds )