Libnet.ro
UNICEF

22:30

Turcia: Cel putin 20 de persoane au murit intr-un accident de autobuz

B1 B1,
Turcia: Cel putin 20 de persoane au murit intr-un accident de autobuz

Cel putin 20 de persoane au murit, iar alte 21 au fost ranite, joi, intr-un accident de autobuz produs din cauza poleiului, in Turcia, au anuntat autoritatile locale citate de AFP. Vehiculul, care asigura o. continuă pe B1

Cel putin noua persoane au murit intr-un atac sinucigas impotriva cartierului general al armatei pakistaneze

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata si alte 18 au fost ranite luni dimineata, intr-un atac sinucigas care a avut loc in apropiere de cartierul general al armatei pakistaneze de la Rawalpindi,.

Dublu atentat, la un post de frontiera intre Siria si Turcia: Cel putin 16 persoane au murit

Cel putin 16 persoane au fost ucise, iar aproximativ 20 au fost ranite, luni, intr-un dublu atentat cu masina-capcana comis la postul de frontiera Bab al-Hawa dintre Siria si Turcia, a anuntat Observatorul.

Franta: Cel putin doua persoane au murit in urma unor inundatii

Cel putin doua persoane au murit, iar o alta a fost data disparuta in sud-eestul Frantei, regiune afectata de ploi torentiale, au anuntat autoritatile locale citate de AFP. Un barbat in varsta de 73.

Quebec: Cel putin trei persoane au murit si altele 30 sunt date disparute in urma unui incendiu izbucnit la un azil de batrani

Cel putin trei persoane au murit si altele 30 sunt date disparute dupa ce un incendiu a izbucnit la un azil de batrani din Quebec. Focul a fost anuntat serviciului de urgenta la miezul noptii, insa pana au.

Accident la o fabrica din Nebraska: Cel putin doua persoane au murit, iar alte 10 au fost ranite

Cel putin doua persoane au murit, iar alte 10 au fost ranite, in urma unui accident la o fabrica din Ohama, Nebraska, relateaza CNN. Incidentul a avut loc, luni, la International Nutrition, o companie care.

Pakistan: Cel putin 13 persoane au fost ucise intr-un atentat al talibanilor

Cel putin 13 persoane au fost ucise, iar alte 18 au fost ranite, luni dimineata, intr-un atentat sinucigas produs in apropiere de cartierul general al armatei pakistaneze la Rawalpindi, periferie a Islamabadului,.

Noua morti, intr-un atentat al talibanilor, in Pakistan.

Cel putin noua persoane au murit, luni dimieata, intr-un atentat sinucigas revendicat de talibani, in apropiere de cartierul general al armatei pakistaneze din Islamabad, informeaza AFP, conform Mediafax. Acest atentat survine la o zi dupa un atac in care au murit cel putin 20 de soldati pakistanezi in nord-vestul tarii, in unul din cele mai sangeroase atacuri din ultimii ani impotriva armatei Pakistanului. Citeste si: Pakistan: Cel putin 20 de soldati ucisi si alti 30 raniti Atacul de luni, .

Atentat sinucigas la Beirut: Cel putin patru persoane au fost ucise

Cel putin patru persoane au fost ucise, iar alte 35 ranite, marti, intr-un atentat sinucigas comis intr-un cartier din sudul Beirutului, considerat un fief al miscarii siite libaneze Hezbollah, a declarat un.

Deputatul Florentin Gust (PSD): Structurile MAI si MApN nu s-au coordonat la accidentul aviatic din Apuseni. Cel putin doi ministri ar trebui sa isi dea demisia sau sa fie demisi

Deputatul PSD Florentin Gust afirma, intr-un comunicat, ca remarca lipsa de comunicare, coordonare, interventie si competenta a structurilor din MAI si MApN in incidentul aviatic din Cluj, mentionand ca cel putin doi ministri ar trebui sa isi dea demisia sau sa fie demisi, informeaza Mediafax. Potrivit deputatului, nu avem cum sa nu ne punem intrebarea referitoarea la eficienta cheltuirii banilor publici in sisteme de siguranta si de interventie care nu produc rezultate tocmai atunci cand ar fi mai mare nevoie.

Zeci de morti in Turcia, intr-un accident de autobuz

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte 26 au fost ranite joi intr-un accident de autobuz care a avut loc in provincia Kayseri, in partea centrala a Turciei, a anuntat Orhan Duzgun, guvernatorul local, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )