Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cel putin trei morti si 20 de raniti, intr-o explozie la Beirut

Antena3 Antena3,
Cel putin trei morti si 20 de raniti, intr-o explozie la Beirut

Cel putin trei persoane au fost ucise si alte 20 au fost ranite, joi, in explozia produsa la periferia de sud a Beirutului, a anuntat agentia de presa libaneza NNA, citata de CNN. continuă pe Antena3

Cel putin 3 morti si 20 de raniti intr-un atentat cu masina-capcana la periferia Beirutului

Cel putin trei persoane au fost ucise si alte 20 au fost ranite, joi, intr-o explozie produsa la periferia de sud a Beirutului, Liban, un bastion al miscarii libaneze Hezbollah. Televiziunea Hezbollah a difuzat.

Iraq: Cel putin 16 morti si 24 de raniti intr-un atentat sinucigas comis in Bagdad

Un terorist-kamikaze s-a aruncat in aer, luni, intr-o cafenea din nordul orasului Bagdad. Cel putin 16 persoane au murit si alte 24 au fost ranite, anunta autoritatile locale, citate de AFP. in ultimele.

Cel putin 16 morti intr-un atentat sinucigas comis in Bagdad.

Un terorist-kamikaze s-a aruncat in aer, luni, intr-o cafenea din nordul orasului Bagdad, provocand moartea a cel putin 16 persoane si ranirea altor 35, anunta autoritatile locale, citate de AFP. Explozia s-a produs in jurul orei 18. 30, ora Romaniei), a declarat seful Consiliului municipal, Faris Jaafar. In ultimele saptamani, insurgentii au multiplicat atacurile impotriva restaurantelor, in special in luna de post musulman Ramadan), in contextul in care numeroase persoane ieseau la .

Mitingurile pro-Morsi fac victime: cel putin 15 MORTI.

Cel putin 15 persoane au fost ucise miercuri, in operatiunea politiei care a inceput sa disperseze participantii la cele doua actiuni de ocupare, la Cairo, sustinatori ai fostului presedinte islamist destituit Mohamed Morsi, transmite Mediafax. Un jurnalist AFP a putut sa numere 15 cadavre aliniate intr-o morga improvizata, in Piata Rabaa al-Adawiya, pe care manifestanti o ocupa de peste o luna, reclamand reinstalarea in functie a lui Morsi, destituit si arestat de armata pe 3 iulie, relateaza .

Confruntari violente in Egipt. Cel putin 15 MORTI de la inceperea operatiunii de dispersare a manifestantilor pro-Morsi

Cel putin 15 persoane au fost ucise miercuri, inclusiv prin impuscare, in operatiunea politiei care a inceput sa disperseze participantii la cele doua actiuni de ocupare, la Cairo, sustinatori ai fostului.

Confruntari violente in Egipt. O piata ocupata de manifestanti pro-Morsi, sub control. Cel putin 17 MORTI, in urma asaltului politiei egiptene

Cel putin 17 persoane au fost ucise miercuri, inclusiv prin impuscare, in operatiunea politiei care a inceput sa disperseze participantii la cele doua actiuni de ocupare, la Cairo, sustinatori ai fostului.

Confruntari violente in Egipt. Guvernul a blocat trenurile, pentru a evita manifestatii in afara Cairo. Cel putin 43 DE MORTI, in urma asaltului politiei

Cel putin 17 persoane au fost ucise miercuri, inclusiv prin impuscare, in operatiunea politiei care a inceput sa disperseze participantii la cele doua actiuni de ocupare, la Cairo, sustinatori ai fostului.

Confruntari violente in Egipt. Sustinatorii lui Morsi au incendiat o biserica copta. Cel putin 43 DE MORTI, in urma asaltului politiei de la Cairo

Cel putin 43 persoane au fost ucise miercuri, inclusiv prin impuscare, in operatiunea politiei care a inceput sa disperseze participantii la cele doua actiuni de ocupare, la Cairo, sustinatori ai fostului.

Egipt: cel putin 15 morti in timpul operatiunii de dispersare a sustinatorilor lui Mohamed Morsi

Cel putin 15 persoane au fost ucise miercuri in timpul operatiunilor armatei care a inceput sa disperseze protestatarii din cele doua tabere ridicate in Cairo.

VIDEO Cel putin 30 morti in timpul operatiunii de dispersare a sustinatorilor lui Mohamed Morsi

Cel putin 30 persoane au fost ucise miercuri in timpul operatiunilor armatei care a inceput sa disperseze protestatarii din cele doua tabere ridicate in Cairo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )