Libnet.ro
UNICEF

01:05

Confruntari violente in Egipt. O piata ocupata de manifestanti pro-Morsi, sub control. Cel putin 17 MORTI, in urma asaltului politiei egiptene

Antena3 Antena3,
Confruntari violente in Egipt. O piata ocupata de manifestanti pro-Morsi, sub control. Cel putin 17 MORTI, in urma asaltului politiei egiptene

Cel putin 17 persoane au fost ucise miercuri, inclusiv prin impuscare, in operatiunea politiei care a inceput sa disperseze participantii la cele doua actiuni de ocupare, la Cairo, sustinatori ai fostului. continuă pe Antena3

Noi confruntari violente in Egipt, intre sustinatori si oponenti ai lui Morsi.

Confruntari violente intre sustinatori ai lui Mohamed Morsi si opozanti ai regimului sau islamist s-au soldat cu un mort, marti seara, la Cairo, in contextul in care sustinatori ai fostului presedinte au manifestat marti in zona a doua ministere, transmite Mediafax. Potrivit fortelor de securitate egiptene, o persoana a fost ucisa, iar alte cel putin zece au fost ranite, in urma unor confruntari cu arme de foc. De asemenea, locuitori din cartierul Gizeh au spart vitrina unui magazin apartinand .

Fratii Musulmani afirma ca politia a ucis peste 100 de manifestanti pro-Morsi in asalt

Miscarea Fratii Musulmani a declarat, miercuri, ca peste 100 de sustinatori ai fostului presedinte islamist Mohamed Morsi au fost ucisi, iar alti 2. 000 au fost raniti miercuri, in asaltul politiei asupra.

Politia intentioneaza sa disperseze treptat manifestanti pro-Morsi din piete, la Cairo

Politia va dispersa in mod treptat, in decurs de mai multe zile si dupa mai multe somatii, mitinguri ale sustinatorilor fostului presedinte islamist Mohamed Morsi, destituit de armata, care ocupa de o luna doua piete in Cairo, au anuntat duminica oficiali de rang inalt, potrivit Mediafax.

Politia, pregatita sa disperseze manifestanti pro-Morsi din piete, la Cairo

Politia va dispersa in mod treptat, in decurs de mai multe zile si dupa mai multe somatii, mitinguri ale sustinatorilor fostului presedinte islamist Mohamed Morsi, destituit de armata, care ocupa de o.

UPDATE Egipt: Fratia Musulmana sustine ca cel putin 30 de manifestanti pro-Morsi au fost omorati de politie intr-o actiune de dispersare a protestatarilor. Mai multi lideri ai Fratiei Musulmane au fost arestati

Politia egipteana a demarat miercuri dimineata operatiunea pentru dispersarea sustinatorilor presedintelui destituit, Mohamed Morsi, adunati in doua puncte din capitala Cairo, informeaza AFP. Autoritatile au recurs la gaze lacrimogene. UPDATE 11:30 Mai multi lideri ai Fratiei Musulmane au fost arestati, transmite Reuters citand declaratii facute de un oficial egiptean. UPDATE 9:48 Fratia Musulmana a anuntat miercuri ca cel putin 30 de persoane si-au pierdu viata in urma operatiunii politiei, transmite Reuters.

VIDEO UPDATE Egipt: Fratia Musulmana sustine ca cel putin 30 de manifestanti pro-Morsi au fost omorati de politie intr-o actiune de dispersare a protestatarilor. Mai multi lideri ai Fratiei Musulmane au fost arestati

Politia egipteana a demarat miercuri dimineata operatiunea pentru dispersarea sustinatorilor presedintelui destituit, Mohamed Morsi, adunati in doua puncte din capitala Cairo, informeaza AFP. Autoritatile au recurs la gaze lacrimogene. UPDATE 14:34 Fortele de securitate egiptene l-au arestat pe Mohamen El-Beltagi, un politician important al Fratiei Musulmane. UPDATE 11:30 Mai multi lideri ai Fratiei Musulmane au fost arestati, transmite Reuters citand declaratii facute de un oficial egiptean. UPDATE 9:48 Fratia Musulmana a anuntat miercuri ca cel putin 30 de persoane si-au pierdu viata in urma operatiunii politiei, transmite Reuters.

Agenda Egipteana: Esuarea dialogului politic, continuarea protestelor pro-Morsi si intensificarea atacurilor in Sinai

Ultimele 2 saptamani sunt marcate de evenimente importante pe scena politica egipteana ce includ organizarea dialogului politic pentru reconcilierea gruparilor politice si evolutia procesului de tranzitie, reiterarea indemnurilor venite din partea comunitatii internationale pentru revenirea la guvernare democratica si intensificarea protestelor pro-Morsi. -------- Pasaitan Alina.

Confruntari violente in Grecia. Detinutii s-au revoltat din cauza prelungirii perioadei de detentie

Confruntari violente au avut la un centru de detentie pentru imigranti ilegali din Grecia, in apropiere de Atena. Zeci de detinuti s-au revoltat la lasarea intunericului, dupa cina, cand au atacat gardinenii.

Confruntari violente in Egipt. Cel putin 15 MORTI de la inceperea operatiunii de dispersare a manifestantilor pro-Morsi

Cel putin 15 persoane au fost ucise miercuri, inclusiv prin impuscare, in operatiunea politiei care a inceput sa disperseze participantii la cele doua actiuni de ocupare, la Cairo, sustinatori ai fostului.

Confruntari violente in Egipt. Sustinatorii lui Morsi au incendiat o biserica copta. Cel putin 43 DE MORTI, in urma asaltului politiei de la Cairo

Cel putin 43 persoane au fost ucise miercuri, inclusiv prin impuscare, in operatiunea politiei care a inceput sa disperseze participantii la cele doua actiuni de ocupare, la Cairo, sustinatori ai fostului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )