Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cel putin zece morti intr-un atentat comis in fata Ambasadei Iranului la Beirut

Antena3 Antena3,
Cel putin zece morti intr-un atentat comis in fata Ambasadei Iranului la Beirut

Cel putin 10 persoane si-au pierdut viata intr-un atentat cu masina-capcana, comis marti in fata ambasadei Iranului la Beirut, a anuntat o sursa de securitate libaneza, potrivit AFP, citata de. continuă pe Antena3

Cel putin 10 morti intr-un atentat cu bomba comis in fata ambasadei Iranului la Beirut

Cel putin 10 persoane si-au pierdut viata intr-un atentat cu masina-capcana comis astazi in fata ambasadei Iranului la Beirut, a anuntat o sursa de securitate libaneza, potrivit AFP.

Atac asupra unui comisariat de politie din China soldat cu cel putin 11 morti

Cel putin 11 persoane au fost ucise intr-un atac asupra unui comisariat de politie din provincia chineza Xinjiang, a anuntat sambata agentia oficiala China Noua, precizeaza Mediafax.

Cel putin noua morti in Sardinia, in urma unor inundatii

Cel putin noua persoane au murit luni din cauza mai multor ploi torentiale si furtuni care au inundat zone importante din insula italiana Sardinia, au anuntat autoritatile locale, porivit BBC.

Parti importante din orasul Washington au fost distruse. Cel putin cinci morti si zeci de raniti in SUA, in urma unor tornade si furtuni

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite, duminica, in urma unor furtuni violente si tornade puternice care au produs pagube importante in Midwest, in Statele Unite, informeaza AFP,.

Atentat cu cel putin 18 morti langa Ambasada Iranului din Beirut

Cel putin 18 persoane au fost ucise in aceasta dimineata dupa ce un dispozitiv explozibil a zguduit sudul orasului Beirut. Conform primelor rapoarte ale politiei, explozia a vizat Ambasada Iranului in Liban.

UPDATE Atentat cu cel putin 18 morti langa Ambasada Iranului din Beirut

Cel putin 18 persoane au fost ucise in aceasta dimineata dupa ce un dispozitiv explozibil a zguduit sudul orasului Beirut. Conform primelor rapoarte ale politiei, explozia a vizat Ambasada Iranului in Liban.

Tragedie in Egipt: Cel putin 24 de morti intr-o coliziune intre un tren si doua vehicule

Cel putin 24 de persoane au murit si alte 28 au fost ranite luni dimineata in Egipt, intr-o coliziune intre un tren si doua vehicule, la o trecere la nivel cu calea ferata in sudul capitalei Cairo, a anuntat.

Tragedie in Egipt: Cel putin 26 de morti intr-o coliziune intre un tren si doua vehicule

30 - Cel putin 26 de persoane, majoritatea revenind de la o nunta, au fost ucise, luni, in Egipt, intr-un microbuz zdrobit de tot de un tren dupa ce soferul vehiculului a fortat trecerea la nivel cu.

Tragedie in Egipt: Cel putin 24 de morti, intr-o coliziune intre un tren si vehicule.

Cel putin 24 de persoane au murit si alte 28 au fost ranite luni dimineata in Egipt, intr-o coliziune intre un tren si doua vehicule, la o trecere la nivel cu calea ferata in sudul capitalei Cairo, informeaza Mediafax. Trenul marfar a intrat in coliziune cu un camion si un minibuz care transporta o familie care revenea de la o nunta, a declarat seful politiei pentru televiziunea de stat. Potrivit unor informatii anterioare de televiziune, trenul a lovit trei vehicule, inclusiv un .

Irak: cel putin 17 morti intr-o serie de atentate comise la Bagdad

Cel putin 17 persoane au fost cuise, duminica, intr-o serie de atentate cu bomba comise la Bagdad, potrivit unor surse medicale si de securitate, citate de AFP. Atentatele care au provocat si ranirea a 50 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )