Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cele 8 variante de transport catre Berlin pe care i le propune Mihai Gadea lui Dacian Ciolos

Antena3 Antena3,
Cele 8 variante de transport catre Berlin pe care i le propune Mihai Gadea lui Dacian Ciolos

Mihai Gadea a lansat o provocare inedita, miercuri seara, la Sinteza zilei. Atat invitatii cat si spectatorii din studio au trebuit sa voteze cea mai potrivita varianta de transport pentru ca premierul Dacian. continuă pe Antena3

Ford isi tripleaza flota de vehicule autonome si anunta pasii catre masina care se conduce singura

Ford testeaza pe drumurile publice zece masini capabile sa se conduca singure, iar flota va ajunge la 30 pana la final de an, dovada ca grupul american ia foarte in serios dezvoltarea masinilor autonome. Compania ar vrea sa aiba un astfel de model in showroom-uri in 2020 si se gandeste sa incheie parteneriate cu companii din tehnologie, cele mai recente zvonuri indicand ca ar putea fi semnata o intelegere cu Google. Ford vrea sa lanseze si sisteme care iti permit sa controlezi direct din masina luminile si temperatura din casa, dar si sa poti porni motorul masinii si sa vezi cata benzina mai are, cand te aflii in casa.

Guvernul va decide daca e sustenabil articolul referitor la plata CASS de catre cei care nu au venituri

Guvernul va face o analiza pana la sfarsitul acestei luni pentru a vedea daca se sustine din punct de vedere fiscal si constitutional articolul 180 din Codul fiscal, care se refera la obligativitatea tuturor persoanelor, inclusiv a celor care nu realizeaza venituri, de a plati contributia la asigurarile de sanatate, potrivit purtatorului de cuvant al Executivului, Dan Suciu, citat de surse din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )