Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cele mai asteptate concerte in 2020: ce artisti vin in Romania

Adevărul Adevărul,
Cele mai asteptate concerte in 2020: ce artisti vin in Romania

Artistii Celine Dion, Mariza si Avishai Cohen si grupurile Pink Martini, Machine Head si Papa Roach se numara intre cei care vor concerta anul acesta in Romania. continuă pe Adevărul

Mesaje comice de Anul Nou 2020 si de Sfantul Vasile. Cele mai ingenioase idei

Abia am trecut in Noul An, dar mesajele de La multi ani continua sa curga deoarece pe 1 ianuarie este celebrat Sfantul Vasile. Acestea sunt zile cu urari de fericire, insa, pe langa acestea, mesajele comice fac diferenta! Iata cele mai comice mesaje de Anul Nou 2020 si de Sfantul Vasile pe care sa le .

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru. Cele mai norocoase zodii in 2020: Taurii vor avea explozii pozitive pe destin, Pestii trec printr-un tsunami

2020 se anunta un an complicat pentru mai multe zodii.

Fotbalul romanesc, in 2020. FRF prezinta cele mai importante evenimente din noul an

Federatia Romana de Fotbal a trecut in revista, miercuri, in prima zi din 2020, cele mai importante evenimente ale Romaniei fotbalistice din noul an. Futsal. Elite Round spre Cupa Mondiala in perioada 2-5.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Cele mai norocoase zodii in 2020: Taurii vor avea explozii pozitive pe destin, Leii vor fi extrem de creativi

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat, miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru anul 2020.

SFANTUL VASILE. Mesaje de SFANTUL VASILE. Cele mai frumoase SMS-uri Felicitari Urari de SFANTUL VASILE

SFANTUL VASILE este prima mare sarbatoare a anului 2020. Sarbatorim Sfantul Vasile pe 1 ianuarie. Cele mai frumoase SMS-uri Felicitari Urari de SFANTUL VASILE va sunt prezentate de B1. ro. Cine.

Romania se pregateste de un an memorabil: Avem calendarul sportiv din 2020 cu cele mai importante date

2020 va fi un an spectaculos pentru iubitorii sportului din Romania! Iar asta pentru ca tara noastra va fi implicata in cele doua mari evenimente care se vor desfasura in vara.

URARI REVELION 2020 URARI DE ANUL NOU: Cele mai FRUMOASE MESAJE pe care le puteti trimite celor DRAGI

URARI MESAJE DE ANUL NOU REVELION 2020: Iata cele mai frumoase urari de Anul Nou pe care le puteti transmite celor dragi in noaptea de Revelion. URARI MESAJE DE ANUL NOU REVELION 2020: E cumpana dintre.

URARI DE ANUL NOU 2020. Cele mai tari urari de ANUL NOU. La Multi Ani, 2020!

URARI DE ANUL NOU 2020 La trecerea dintre ani e cazul sa trimiti cele mai tari Urari de Anul Nou. Stai cateva clipe si arata-le celor pe care ii iubesti cat de mult tii la ei. Urari de Anul Nou. Trimite asadar cele mai calde Urari de Anul Nou.

Cele mai ciudate traditii si obiceiuri de Anul Nou, in lume. Prin ce se remarca Romania

Ajunul anului nou este prilej de petrecere pentru toti romanii si nu numai. Este o zi importanta a anului, cea in care tragem linie, analizam ce am facut in ultimele 365 de zile si ne stabilim tintele pentru viitor. Cand vine vorba de celebrat intrarea in Noul An, se pare ca fiecare tara are o .

Henley Index: Japonia si Singapore au cele mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc este Romania in topul mondial

Japonia si Singapore sunt tarile cu cele mai puternice pasapoarte din lume, cetatenii lor putand calatori fara vize prealabile catre 190 de destinatii, potrivit celui mai recent top Henley. Locul al doilea in top este impartit de Finlanda, Germania si Coreea de Sud, cu 188 de destinatii. Romania se afla pe locul 16 in top, romanii putand calatori in 171 de tari fara a avea nevoie de viza luata dinainte.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )