Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cele mai bune bancuri cu Stefan cel Mare. De ce le spune voievodul boierilor sa treaca la economii severe

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu Stefan cel Mare. De ce le spune voievodul boierilor sa treaca la economii severe

Adevarul va prezinta o selectie cu cele mai savuroase glume care circula pe Internet pe seama voievodului Moldovei, Stefan cel Mare. continuă pe Adevărul

Topul liceelor din Teleorman. Cele mai bune rezultate la bac s-au inregistrat la la Liceul Pedagogic Mircea Scarlat Alexandria

Cele mai bune rezultate la prima sesiune a bacalaureatului din acest an s-au inregistrat la Liceul Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria. Aici promovabilitatea a fost de 86,08%.

Cele mai deocheate bancuri despre sexul pe bani. De o confunda un tata pe invatatoare cu o prostituata

Va prezentam un top al celor mai amuzante bancuri despre prostituate si sexul pe bani. Propriile glume le puteti scrie la sectiunea comentarii.

Cele mai deocheate bancuri despre sexul pe bani. De ce o confunda un tata pe invatatoare cu o prostituata

Va prezentam un top al celor mai amuzante bancuri despre prostituate si sexul pe bani. Propriile glume le puteti scrie la sectiunea comentarii.

Cinci alternative excelente la Scribd.com. Care sunt cele mai bune portaluri pentru gazduirea fisierelor PDF

Scribd. com este poate cel mai popular site care ofera gazduirea documentelor, insa poate crea neplaceri atunci cand, dupa o perioada limitata, solicita bani pentru a mai putea incarca vreun document.

Cele mai amuzante bancuri despre preoti. De ce un calugar ii da cheia de la camera sa unei viitoare maicute

Va prezentam un top cu zece bancuri despre preoti. Daca stiti si alte glume cu astfel de personaje, va invitam sa ni le prezentati la sectiunea comentarii.

Cele mai bune cantece ale verii, potrivit unui clasament intocmit de NPR VIDEO

National Public Radio NPR) a intocmit topul celor mai bine piese de vara de peste Ocean, parerile specialistilor si ale criticilor fiind cele care au contat in alegerea lor.

Topul liceelor vasluiene la Bacalaureat 2017. Care sunt unitatile scolare cu cele mai bune rezultate din judet

76,71% din elevii care au sustinut in acest an Bacalaureatul in judetul Vaslui au obtinut medii mai mari de 6. 00, fiind declarati promovati. Cinci licee din judetul Vaslui au obtinut procente de peste 90%.

Cele mai bune rezultate din ultimii opt ani!

Rezultatele la examenul de Bacalaureat au fost publicate, ieri, la avizierele liceelor si pe site-ul Ministerului Educatiei.

Cele mai frumoase plante protejate de lege in Romania. Frumusetea rara a crinului de padure

Datele specialistilor arata ca la in Romania exista in momentul de fata peste 200 de specii de plante protejate de lege, cele mai multe dintre acestea fiind intalnite in zonele muntoase sau Delta Dunarii.

Insulele Canare, Ile-de-France si Catalonia, cele mai atractive destinatii turistice din UE

Insulele Canare, Ile-de-France si Catalonia sunt cele mai atractive regiuni turistice din Uniunea Europeana, in functie de numarul innoptarilor in unitati de cazare, potrivit datelor aferente anului 2015 publicate de Eurostat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )