Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cele mai bune rezultate din ultimii opt ani!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai bune rezultate din ultimii opt ani!

Rezultatele la examenul de Bacalaureat au fost publicate, ieri, la avizierele liceelor si pe site-ul Ministerului Educatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Topul liceelor din Teleorman. Cele mai bune rezultate la bac s-au inregistrat la la Liceul Pedagogic Mircea Scarlat Alexandria

Cele mai bune rezultate la prima sesiune a bacalaureatului din acest an s-au inregistrat la Liceul Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria. Aici promovabilitatea a fost de 86,08%.

Topul liceelor vasluiene la Bacalaureat 2017. Care sunt unitatile scolare cu cele mai bune rezultate din judet

76,71% din elevii care au sustinut in acest an Bacalaureatul in judetul Vaslui au obtinut medii mai mari de 6. 00, fiind declarati promovati. Cinci licee din judetul Vaslui au obtinut procente de peste 90%.

Cele mai rapide stele din Calea Lactee provin dintr-o galaxie vecina

Cele mai rapide stele din Calea Lactee sunt celecare provin dintr-o galaxie vecina si au o istorie interesanta, sustine un nou studiu. Oamenii de stiinta au spus ca suspecteaza ca aproape 10. 000 de astfel de stele ultrarapide, din galaxia noastra, au luat nastere intr-o galaxie mica din apropiere, cunoscuta sub denumirea Large Magellanic Cloud LMC).

Liceele cu cele mai slabe rezultate la Bacalaureat. Niciun absolvent al liceului din Turburea nu a promovat

Mai multe licee din Gorj au obtinut rezultate rusinoase la examenul de bacalaureat. Liceul cu zero la capitolul promovabilitate este cel din comuna Turburea.

Cele mai bune cantece ale verii, potrivit unui clasament intocmit de NPR VIDEO

National Public Radio NPR) a intocmit topul celor mai bine piese de vara de peste Ocean, parerile specialistilor si ale criticilor fiind cele care au contat in alegerea lor.

Cod rosu in economie. Cele mai toxice masuri din noul program economic al lui Dragnea |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Asa cum oamenii de afaceri se temeau ca se va intampla, Guvernul a anuntat ca va introduce o serie de taxe si va majora unele dintre cele existente, pentru a strange mai multi bani la buget. Efectele ar putea fi insa contrare, dinamitand o economie care nu e atat de puternica cum pare.

Una dintre cele mai cunoscute trupe din Romania s-a destramat. Ce s-a intamplat. Anunt public ca-l voi da in judecata!

Grupul Compact s-a spart, scrie presa din Romania. Solistul Paul Ciuci a dat un comunicat sec pe facebook: Dupa o colaborare indelungata a venit vremea ca fiecare sa-si urmeze drumul ales. Trupa Co.

Traian Berbeceanu, detalii ULUITOARE din spatale gratiilor. Cum sunt UMILITI detinutii din Romania si care sunt cele mai mari PERICOLE din inchisori

Traian Berbeceanu a hotarat sa faca mai multe dezvaluiri despre perioada in care a fost in spatele gratiilor. Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba a publicat.

Clujul, in topul celor mai bune judete din pe tara ca rata de promovare la BAC 2017. Eu cred ca Clujul a ajuns la un procent decent, intre bun si foarte bun

Rezultatele la examenul de Bacalaureat in judetul Cluj sunt foarte asemanatoare cu cele de anul trecut, astfel a incpeut conferinta de presa inspectorul scolar general al judetului Cluj, Valentin Cuibus. Asta inseamna o rata de promovare de 82,75%.

GRAFIC Rata de promovare la BAC in ultimii 12 ani. Cum a inceput sa creasca constant de cand Ministerul Educatiei a redevenit fief PSD

Rata de promovare la examenul de bacalaureat in 2017, inainte de rezolvarea contestatiilor, este de 71,4%, cea mai mare din ultimii cinci ani. De altfel, rezultatele de la BAC din ultima jumatate de deceniu sunt pe un trend crescator, apropiindu-se de procentajele de peste 80% de promovare ce se obtineau la BAC inainte de 2011 cand au fost introduse camerele video in salile de examen. In 2011 si 2012 rata de promovare la BAC a fost de circa 45%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )